Hafta sonu hangi sınav var mı? ÖSYM 13-14 Temmuz 2024 bu hafta sonu hangi sınavlar yapılacak?

Hafta sonu sınav takvimi, ÖSYM tarafından açıklandı. Bu hafta yapılacak sınavlar, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kamu Personel Seçme Sınavı nedeniyle bazı okul önlerinde yoğunluk görülebilir. Peki, 13-14 Temmuz 2024 hafta sonu hangi sınavlar var?

Hafta sonu hangi sınav var mı? ÖSYM 13-14 Temmuz 2024 bu hafta sonu hangi sınavlar yapılacak?

Cuma günü, en çok araştırılan konulardan biri de hafta sonu sınav olup olmadığı oluyor. Hafta sonu sabah saatlerinde okul önlerinde kalabalığı görenler, acaba sınav mı, ne sınavı yapılıyor merak ediyor. ÖSYM, 13-14 Temmuz 2024 tarihli sınav takvimini açıkladı ve bu hafta hangi sınavlar var belli oldu.

BU HAFTA SONU SINAV VAR MI?

ÖSYM, sınav takvimine göre bu hafta sonu KPSS yapılacak. 14 Temmuz Pazar günü yapılacak sınav programı şu şekilde; 

Kamu Personel Seçme Sınavı: 2024-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) saat 10.15

KPSS: KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS),“Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik”te (A) grubu olarak adlandırılan kadrolara atanacaklar için kurumların kendi mevzuatına göre düzenleyecekleri giriş sınavına kabul edilecekleri belirlemek ve (B) grubu olarak adlandırılan kadrolara atanmaya esas olacak yerleştirmeyi yapmak amacıyla kullanılacak olan puanları sağlayan ve ÖSYM tarafından yapılan merkezi bir sınavdır.

2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitiyor MEB açıkladı! Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı saat kaçta, nerede oynanacak? Ortalığı karıştıran hayali üniversite iddiası! Rektörü lise mezunu Patron zam talep eden işçileri azarladı: Hepinizi kapının önüne koyarım