Bir öğretmenin isyanı: Annelerim siz şaka mı yapıyorsunuz?

Bir öğretmen daha önce defalarca söylemesine rağmen çocuğunun defterlerini kaplamayıp etiketsiz gönderen velilere isyan etti. Velilere, sosyal medya hesabı üzerinden çektiği videoyla tepki gösteren öğretmen, "Annelerim siz şaka mı yapıyorsunuz? Kaç gündür bu defterler etiketli ve kaplanmış gelecek diyorum. Ben bu defter kimin tanıyamıyorum" dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte özellikle birinci sınıflar okula alışmak da zorluk çekerken, öğretmenler de henüz okuma yazma bilmeyen öğrencilerinin defterlerinin etiketli olmaması nedeniyle tepkili.

"ANNELERİM SİZ ŞAKA MI YAPIYORSUNUZ?"

Bu duruma video çekerek tepki gösteren bir öğretmen, "Annelerim siz şaka mı yapıyorsunuz? Kaç gündür bu defterler etiketli ve kaplanmış gelecek diyorum. Ben bu defter kimin tanıyamıyorum" dedi.

Bu sözlerinin ardından sınıftaki öğrencilere defterin sahibinin kim olduğunu soran öğretmen, herhangi bir cevap alamadı.

Kaynak: haberet.com

Daha iyisi gelene kadar en iyisi! Görenleri hayran bırakan düğün fotoğrafı Streç filme sardığı arkadaşını bagaja vermeye çalıştı Havalimanında karısıyla sevgilisini basan adam çıldırdı Bir babanın okul kantini isyanı: Bu fiyatlar olmaz, yanlış