WhatsApp'tan bir yeni güncelleme: Süreli mesajlar sabitleniyor

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni özellikler üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu sefer getirilen özellik, süreli mesajları sabitlemeye yarıyor. Bu güncelleme sayesinde bireysel ve grup sohbetlerinde sabitlenen mesajların ne kadar süreyle kalınacağına karar verilebilecek.

WhatsApp'tan bir yeni güncelleme: Süreli mesajlar sabitleniyor

WhatsApp, dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya sahip olan mesajlaşma platformlarından biri. Bununla birlikte şirket, sürekli olarak yeni özellikler ekleyerek kullanıcı deneyimini artırıyor. WhatsApp bu kez süreli mesaj sabitleme özelliğini getiriyor. İşte detaylar...

SÜRELİ MESAJLARI SABİTLEMEK İÇİN ÜÇ SEÇENEK VAR

Whatsapp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için sürekli yeni özellikler ekliyor. Bunlardan biri de süreli mesajları sabitleme özelliği oldu. Beta sürümü 2.23.13.11, kısa süre önce Google Play Beta programı aracılığıyla dağıtıldı.

Bu sürümü alan kullanıcılar, sabitlenmiş mesajların sohbetlerde ve gruplarda ne kadar süreyle kalacağını kendileri belirleyecek. 

Ortaya çıkan ekran görüntüsüne göre kullanıcılara 24 saat, 7 gün ve 30 gün gibi üç farklı seçenek sunuluyor. Sabitleme özelliği, kullanıcıların önemli mesajları belirli bir süre boyunca ön planda tutmasını sağlıyor. Yeni özellikle birlikte artık sabitleme süresini de ayarlayabileceksiniz.

YouTube dublaj desteği vermeye hazırlanıyor YouTube'a oyun oynama özelliği geliyor Mark Zuckerberg ile Elon Musk dövüş yapacak Milli Savunma Bakanlığı paylaştı: İstanbul Fıkrateyni ilk seyir testine çıktı