Ünü uzun sürmedi: Threads'a ilgi azaldı

Meta'nın Twitter'a rakip olarak piyasaya sürdüğü Threads, kullanıcı sayısı ve etkileşim konusunda büyük bir düşüş yaşıyor. Verilere göre kullanıcıların Threads’de geçirdikleri süre 20 dakikadan 10 dakikaya geriledi.

Ünü uzun sürmedi: Threads'a ilgi azaldı

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'a rakip olarak Meta'nın piyasaya sürdüğü Threads, çıktığı an büyük bir ilgi gördü. Herkes "Twitter'ın koltuğunu devralacak mı" diye sorarken çıkan haberler bunun tersini söyledi. Bugün çıkan dedikodular Threads uygulamasının kullanıcı sayısı ve etkileşim konusunda büyük düşüşler yaşadığına dikkat çekti.

Ünü uzun sürmedi: Threads'a ilgi azaldı - Resim : 1

YÜZDE 20 DÜŞTÜ

Meta, kısa bir süre önce merakla beklenen Twitter rakibi sosyal medya platformu Threads'i kullanıcılar için yayınladı. Dünya çapında fazlasıyla ilgi gören platform, 24 saat içinde 70 milyon sınırını aştı. Ardından da 100 milyonu gördü. 

Bugünkü haberlere göre platformu şöhreti oldukça kısa sürdü. Paylaşılan yeni veriler, Threads’in kullanıcı sayısında ve etkileşiminde hızlı bir düşüş olduğunu gösterdi. Bu düşüş özellikle Threads günlük aktif kullanıcı sayısında meydana geldi.

Ünü uzun sürmedi: Threads'a ilgi azaldı - Resim : 2

Şirket son son günlerde kullanıcı sayısında yüzde 20’lik bir düşüş yaşıyor. Ayrıca platformu kullanan kullanıcıların da uygulama içerisinde geçirdiği süre de önemli bir azalmayla karşı karşıya. Verilere göre kullanıcıların Threads’de geçirdikleri süre 20 dakikadan 10 dakikaya geriledi.

EN ÇOK HİNDİSTAN KULLANIYOR

Tüm bunlarla birlikte Threads uygulamasının en çok indirildiği ülkeler de belli oldu. Verilere bakıldığı zaman Threads indirenlerin yüzde 33’ünü Hindistan’da yaşayanlar oluşturuyor. Yüzde 22’lik dilimle ise Brezilya ikinci sırada yer alıyor. Listenin diğer kısmında ise yüzde 16 ile ABD, yüzde 8 ile de Meksika bulunuyor.

Ünü uzun sürmedi: Threads'a ilgi azaldı - Resim : 3

 

 

WhatsApp sohbetlerine renk katacak güncelleme Twitter'dan para kazanılacak Roket motoru test sırasında patladı Musk, yeni yapay zeka şirketini duyurdu