Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın hayatı film olacak

Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'ı satın alarak ismini X olarak değiştiren iş insanı Elon Musk'ın hayatı beyaz perdeye yansıtılıyor. İşte biyografi filmi hakkındaki tüm detaylar...

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın hayatı film olacak

Milyarder iş insanı Elon Musk, son zamanlarda dünyadaki en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Musk'ın hayatı film haline gelecek.

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın hayatı film olacak - Resim : 1

KİTAPTAN UYARLANACAK

Elon Musk‘ın hayatını konu alan biyografi filmi, A24 tarafından çekilecek. Variety’nin aktardığı bilgilere göre film için çalışmalara başlandı. Yönetmen koltuğunda Amerikalı yönetmen Darren Aronofsky oturuyor.

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın hayatı film olacak - Resim : 2

Film, Walter Isaacson tarafından bu yıl hazırlanan biyografi kitabından uyarlanacak. Isaacson, daha önce Steve Jobs için de bir biyografi kitabı yazmıştı. Üstelik bu da bir filme uyarlanarak seyircilerden övgü alan bir yapım ortaya çıkarılmıştı.

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın hayatı film olacak - Resim : 3

ELON MUSK TEBRİK ETTİ

Elon Musk, X (Twitter) üzerinde bir haber kaynağının paylaştığı film duyurusuna “Darren’ın bunu yapmasına sevindim. O gerçekten en iyilerden biridir.” şeklinde bir yanıt verdi.

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın hayatı film olacak - Resim : 4

 

Rockstar GTA 6'yı duyurdu GÖKBEY iki testi daha geçti Türkiye Ay'a gidiyor: Tarih belli oldu iPhone 15 Pro Max'in maliyeti belli oldu