Twitter'a rakip Threads uygulaması: Threads nedir? Nasıl kayıt olunur?

Threads uygulaması dünya gündeminde. Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın sahibi Meta, Twitter’a rakip yeni sosyal medya platformu Threads’i kullanıma sundu. Peki, Threads nedir? Nasıl kayıt olunur?

Twitter'a rakip Threads uygulaması: Threads nedir? Nasıl kayıt olunur?

Facebook, Instagram ve WhatsApp'a sahip olan Mark Zuckerberg'in şirketi Meta'dan Twitter'a rakip Threads uygulaması yayına alındı. Şu an sadece uygulama olarak başlayan Threads'in web arayüzünün de yakında açılacağı söylendi. Yeni sosyal medya uygulamasını merak edenler Threads nedir? Nasıl kayıt olunur? araştırıyor.

THREADS NEDİR?

Meta tarafından yapılan açıklamada, "Threads'de toplulukların bugün ilgilendikleri konulardan yarın trend olacak konulara kadar her şeyi tartışabileceği bir yer olacak. İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun, en sevdiğiniz içerik oluşturucuları ve aynı şeyleri seven diğerlerini takip edip onlarla doğrudan bağlantı kurabilir veya fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için kendinize ait sadık bir takipçi kitlesi oluşturabilirsiniz." ifadeleri yer aldı.

Twitter'a rakip Threads uygulaması: Threads nedir? Nasıl kayıt olunur? - Resim : 1

THREADS'E NASIL KAYIT OLUNUR?

Apple Store ve Google Play Store üzerinde yer alan görüntülerden yola çıkarak, kullanıcıların Instagram hesaplarını kullanarak platforma kayıt olabilecekleri ve mevcut kişilerini takip edebilecekleri belirtiliyor.

Ayrıca Threads hesabı açmak için Instagram'a üye olma şartının olmadığı duyuruldu. Buna göre Instagram hesabı olmayan kullanıcılar yeni hesap açarak Threads'e kayıt olabilecek.

Bir Instagram hesabınız var ise uygulamayı indirdikten sonra çok kısa bir sürede Threads hesabı açmanız mümkün.

Konserde yapay zeka şovu Bill Gates 1995 yılında günümüzü anlattı Twitter'daki kısıtlamalar ile ilgili dikkat çeken iddia Twitter kullanım limiti aşıldı ne demek?