Sosyal medya platformlarının güvenli şekilde kullanılmasını sağlamak için emniyet güçleri harekete geçti! "Bu linklere tıklamayın"

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'nde vatandaşlara yönelik yapılan uyarıda, dikkat edilmesi gereken linkler sıralandı. Emniyet, kullanıcıları "sahte sitelere" karşı uyardı. İşte detaylar...

Sosyal medya platformlarının güvenli şekilde kullanılmasını sağlamak için emniyet güçleri harekete geçti! "Bu linklere tıklamayın"

Emniyet kullanıcıları, internet ve sosyal medya platformlarını güvenli şekilde kullanmalarını sağlamak için "sahte sitelere" karşı uyardı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, vatandaşlara yönelik yapılan uyarıda, bazı internet sitelerinde veya sosyal medya platformlarında, "profilime kim baktı, gizli hesap görme, takipçi kazanma" gibi "sahte sitelere" dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Sosyal medya platformlarının güvenli şekilde kullanılmasını sağlamak için emniyet güçleri harekete geçti! "Bu linklere tıklamayın" - Resim : 1

Emniyet, bu tarz içerikleri vadeden sitelerin uzantılarına girilmemesi konusunda uyardı.
Açıklamada, "Sahte internet siteleri üzerinden sosyal medya hesap ve parola bilgilerinizi ele geçirmeye çalışan dolandırıcılara fırsat vermeyin" denildi.

Elon Musk Türkiye'ye Tesla fabrikası mı kuruyor? Mavi Vatan'ın yeni muhafızı Albatros! İDA test atışında hedefi 12'den vurdu Bakan Kacır Uluslararası Uzay Kongresi'nin Antalya'da yapılacağını duyurdu! Türkiye dijital dönüşümde de küresel bir oyuncu olacak