Instagram'dan yeni özellik: "Süper beğeni"

Instagram, kullanıcıların çok beğendiği hikayelere süper beğeni göndermesini sağlayacak yeni bir özellik test etmeye başladı. Süper beğeni özelliği hikayelerde kullanılacak ve günde sadece bir kere kullanılabilecek.

Instagram'dan yeni özellik: "Süper beğeni"
  • Instagram kullanıcılarının uygulamada daha çok vakit geçirmesi ve hikayeler ile olan etkileşimi artırmak için çalışmalarına devam ediyor.
  • Üzerine hali hazırda çalışılan ve yakın zamanda gelecek olan Süper Beğeni ile hikayelerde aktif bir şekilde kullanılabilecek.
  • Süper Beğeni kullanıcılar tarafından paylaşılan hikayeleri görüntülerken kullanılabilecek. Yeni özelliğe göre bundan sonra hikayelerin sağ alt tarafında yer alan kalp simgesine basılı tutunca süper beğeni yapabileceksiniz.

GÜNDE SADECE BİR KERE KULLANILABİLECEK

  • Fakat bu özelliğin fark edilmek için çok kullanılacağını öngören Instagram bu özelliği günde sadece bir kere kullanmaya izin verecek.
  • Her 24 saatte sadece bir defa kullanılacak olan süper beğeni ile karşı tarafın kendisini özel hissettirilmesi sağlanacak.

Instagram'dan yeni özellik: "Süper beğeni" - Resim : 1

Bu gece Türksat 6A yörüngesine fırlatılacak Verilerimiz mi çalındı? TRT 1 yayın yok hatası çözümü ve adım adım şifresiz frekans ayarlama ANKA-III'ün Türkiye için anlamı ne?