İçeceklerimizi de belirliyor: ChatGPT, McDonald's için içecek önerdi

Yapay zeka teknolojisi ChatGPT, hayatın farklı sektörlerinde olduğu gibi gıda sektöründe de kullanılmaya başladı. Fast-food zinciri McDonald's yeni ürünleri için ChatGPT'den destek aldı. Yapay zeka uygulaması iki farklı smoothie tarifi hazırladı. Bu menüler İstanbul'un birçok bölgesinde satılmaya başlandı.

İçeceklerimizi de belirliyor: ChatGPT, McDonald's için içecek önerdi

McDonald's, ChatGPT'ye Türk gençlerinin yaz sezonu için beklenti ve hayallerinden bahsederek buna uygun tatlı ve soğuk içecek hazırlamasını istedi. Yapay zeka uygulaması iki farklı smoothie tarifi hazırladı. "Hayalimdeki Tarifler" ismindeki yeni menü İstanbul'da Merter, Levent, Caddebostan ve Acıbadem semtlerindeki McCafe şubelerinde satışa sunuldu.

İçeceklerimizi de belirliyor: ChatGPT, McDonald's için içecek önerdi - Resim : 1

LEMON CHİLLER SMOOTHİE


McDonald’s Türkiye: “Sahil kenarında koşmak benim tutkum. Bu yüzden yazları dışarıda çok vakit geçiriyorum ama kızgın güneş bazen çok bunaltıcı olabiliyor. Yazın sıcak havanın verdiği bunaltıcı etkiyi uzak tutmak için mükemmel bir içecek arıyorum. Arada kendimi şımartmak istediğimde hep önünden geçtiğim McCafe’den gidip alabileceğim, ne zaman yenilenmek istersem gidip içebileceğim ama aynı zamanda harika bir elektrolit olsun.”

İçeceklerimizi de belirliyor: ChatGPT, McDonald's için içecek önerdi - Resim : 2

UNİCORN SMOOTHİE


McDonald’s Türkiye: “Yaz için sabırsızlanıyorum! Yaz tatilleri benim için her zaman büyülüdür. Eskiden beri en sevdiğim aktivite ise güzel bir yaz gününde çimlere uzanıp gökyüzüne bakıp bulutları seyretmek. Dikkatli bakınca o bulutlar anlamlanmaya başlar ya, işte o zaman hayal gücü özgürleşir, o bulutlar bazen bir film sahnesine bazen de bir renkli masal dünyasını anlatır. Keşke McCafe’de böyle bir içecek olsa.”

İçeceklerimizi de belirliyor: ChatGPT, McDonald's için içecek önerdi - Resim : 3

Netflix, Exxen'den rol çaldı 14 yaşında bir dahi: Space X'de çalışmaya başlayacak ChatGPT Meclis'e giriyor! Twitter'a rakip çıktı!