Güle güle geçmiş: EA Sports, FIFA oyunlarını kaldırdı

Futbol oyun dünyasında klasikleşen PES ve FIFA çekişmesi artık tarih oldu. Şirketler, yeni bir sayfa açarak oyunlarını geliştirmeye devam ediyor. EA Sports, FIFA ile olan 30 yıllık ortaklığının ardından FC 24 ismi ile yoluna devam ediyor. Görünen o ki şirket, FIFA ismini daha fazla istemiyor. EA Sports, geçmiş FIFA oyunlarını dijital mağazalardan kaldırdı.

Güle güle geçmiş: EA Sports, FIFA oyunlarını kaldırdı

EA Sports FC 24 oyunuyla büyük bir ilgi gördü. Geçtiğimiz günlerde ön satışa çıkan oyun, şirketin beklentilerini karşılıyor.

Öte yandan şirket, geçmişteki ortaklığının izlerini yavaş yavaş siliyor. EA Sports, geçmiş FIFA oyunlarını dijital mağazalardan kaldırdı.

Güle güle geçmiş: EA Sports, FIFA oyunlarını kaldırdı - Resim : 1

Gelen bilgilere göre teknoloji şirketi, FIFA ismiyle yer alan oyunlarını Steam, Epic Games Store, PlayStation Store, Microsoft Store ve Nintendo eShop dahil olmak üzere anlaşmalı olduğu bütün mağazalardan kaldırdı.

Ancak gelen bilgilere göre FIFA 22 ve FIFA 23 hâlâ EA Play’de oynanabiliyor.

Oyun, her ne kadar isim olarak değişse de FIFA serisinin devamı şeklinde sahne alıyor. 

Güle güle geçmiş: EA Sports, FIFA oyunlarını kaldırdı - Resim : 2

 

 

Elektrikli otomobiller TEKNOFEST'te ilgi gördü Bakan Kacır TEKNOFEST gençliğine seslendi! TEKNOFEST İZMİR giriş ücretli mi? TEKNOFEST İzmir nerede, nasıl gidilir? Google'ın 25. doğum günü Doodle oldu! Google ne zaman, nerede, nasıl kuruldu?