GTA 6'nın maliyeti dudak uçuklattı

2013 yılında yayınlanan GTA 5 oyunu ile satış rekoru kıran Rockstar Games, yeni oyunu için gün sayıyor. İddiaya göre Rockstar, GTA 6'ya toplamda 2 milyar dolar harcama yaptı. Eğer konuşulanlar doğruysa yeni oyun, tarihin en pahalı eğlence ürünü olacak.

GTA 6'nın maliyeti dudak uçuklattı

Rockstar Games, 2013 yılında yayınlanan GTA 5 ile satış rekorları kırarak en popüler oyun serilerinden biri oldu. Aradan 10 yıl geçmesine rağmen bu oyun serisi halen birçok oyuncu tarafından tercih ediliyor.

Yeni oyun serisinin ne zaman çıkacağı büyük bir merak konusu iken, GTA 6 hakkında yeni iddialar da gündeme gelmeye devam ediyor.

GTA 6'nın maliyeti dudak uçuklattı - Resim : 1

EN PAHALI OYUN

İddiaya göre Rockstar, GTA 6'ya toplamda 2 milyar dolarlık bir harcama yaptı. Bu söylentinin doğru çıkması halinde oyun, tarihin en pahalı eğlence ürünü olacak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin yapım maliyeti 715 milyon dolar ve Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde filminin yapım maliyeti 378 milyon dolar olarak açıklanmıştı.

GTA 6'nın maliyeti dudak uçuklattı - Resim : 2

NE ZAMAN ÇIKACAK?

Take-Two Interactive, yayınladığı yıllık kazanç raporunda merakla beklenen yeni GTA oyununun çıkış tarihine ilişkin ipucu verdi.

Take-Two, sektörde yeni standartlar belirleyecek birkaç çığır açan oyun piyasaya sürerek önümüzdeki mali yılda 8 milyar dolarlık rekor bir gelir elde etmeyi umduğunu açıkladı. Bu da gelirlerde yaklaşık 2 kat artış demek.

Bu sebeple GTA 6'nın önümüzdeki yıl piyasaya çıkacağı belirtiliyor.

GTA 6'nın maliyeti dudak uçuklattı - Resim : 3

Twitter'a reklam vermek yasaklandı WhatsApp çöktü mü? Türkiye'de 700 bin Türk hesabı çalındı Threads kullanıcı kaybediyor