Google Flights nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Google Flights uygulaması güncellendi. Teknoloji devi Google, şimdi de uçak bileti arama, ucak bileti rezervasyon işine girdi. Google uçak arama yani Google Flights, ucuz uçak bileti önerileri sunulabilecek şekilde güncellendi. Peki, Google Flights nasıl kullanılır?

Google Flights nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Google, kullanıcılarına her gün bir yenilik sunmaya devam ediyor. Google Flights uygulaması, bu anlayışla güncellendi. Son güncelleme sonrasında Google Uçak Arama (Google Flights), rezervasyon yaptırmak için en fiyatların en düşük olduğu zamanları da gösterecek. İşte Google Flights hakkında bilgiler...

GOOGLE FLIGHTS NEDİR?

Google Flights, üçüncü taraf tedarikçiler aracılığıyla uçak bileti satın almayı kolaylaştıran çevrimiçi bir uçuş rezervasyonu arama hizmetidir. Google tarafından 2011 yılında bir satın alma işleminin ardından başlatılmıştır. Şu anda Google Seyahat'in bir parçasıdır.

13 Eylül 2011'de Google, ITA Software'i satın aldıktan sonra elde edilen algoritmaları kullanan Google Flights'ı piyasaya sürdü.

Google Flights nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? - Resim : 1

GOOGLE FLIGHTS'A UCUZ UÇAK BİLETİ ARAMA ÖZELLİĞİ GELDİ!

Google uçuş arama motoru (Google Flights), artık varış noktası dışındaki kriterlere dayalı açık uçlu aramalara izin vermesidir; örneğin, bir kullanıcı bir zaman aralığı ve bir bütçe dahilinde uçuş arayabilir ve çeşitli varış noktası seçenekleri sunulabilir. Alternatif olarak, bir kullanıcı bir varış noktası seçebilir ve Google Flights, bir grafik veya tabloda görselleştirilen önümüzdeki 12 ayın her günü için her fiyatı hesaplayacaktır. Bu, kullanıcıların varış noktasına uçmak için en ucuz tarihi kolayca tespit etmelerini sağlar.

Google Flights nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? - Resim : 2

Örnek olarak İstanbul'dan gideceğiniz herhangi bir konumu belirttikten sonra uygulamadan tarih yerine iki ay öncesi ya da sonrası daha uygun şeklinde uyarılar almanız mümkün.

Google'ın 2023 uçak rezervasyonu trendleriyle ilgili paylaştığı verilere göre; yılbaşı özelinde aralık ortasında başlayan seyahatler için en uygun fiyatları ekim başında bulmak mümkün. Bununla beraber, ortalama fiyatlar kalkıştan 71 gün önce en düşük seviyeye inme eğilimi gösteriyor. Genel olarak düşük fiyat aralığı ise kalkıştan 54 ila 78 gün öncesinde gerçekleşiyor.

 

Bir ülkede daha yasaklandı Bakan Kacır: Hayranlıkla seyreden değil hayranlık uyandıran TEKNOFEST kuşağı geliyor Selçuk Bayraktar: Hazırlıklar tam gaz devam ediyor Öğrencilere KDV'siz telefonla ilgili ayrıntılar netleşti