Elon Musk durdurulamıyor: Twitter'ın logosu değişecek

Elon Musk, Twitter markasının bittiğini ima eden bir tweet attı. Musk, "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" dedi. Bir Space röportajı sırasında Elon Musk, hamleyi doğruladı ve "uzun zaman önce yapılmalıydı" ifadesini kullandı.

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, uygulamaya yenilik getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda tweet görüntüleme sınırlamasını getirip, bunu kaldıran Musk, yeni bir güncellemeden bahsetti.

Elon Musk durdurulamıyor: Twitter'ın logosu değişecek - Resim : 1

Musk, kullanıcılardan yeni Twitter markası için logo önermelerini isteyen bir Tweet paylaştı. Musk bir tweetinde "Bu gece yeterince iyi bir X logosu yayınlanırsa, yarın dünya çapında canlı yayına geçeceğiz" dedi. Daha sonra, potansiyel yeni logolardan birinin videosunu ve yeni tasarımın kitle kaynaklı kullanımına yardımcı olmak için örnek bir Twitter logosunu paylaştı. 

Elon Musk durdurulamıyor: Twitter'ın logosu değişecek - Resim : 2

Musk, bir tweette potansiyel bir logoyu beğendi ve "bizi benzersiz kılan tüm kusurları içermesi" gerektiğini söyledi. Milyarder, önümüzdeki birkaç saat içinde yeterince iyi bir X logosu asılırsa şirketin yarın dünya çapında yayına gireceğini doğruladı. 

Elon Musk durdurulamıyor: Twitter'ın logosu değişecek - Resim : 3

Depremi 2 saatten önceden bildiren yeni sistem GÖKSUR dünyanın en iyisi olmaya aday! NFT elde patladı GTA 6'nın maliyeti