CS 2 ne zaman çıkacak? CS 2 sınırlı test daveti nasıl alınır?

CS 2 için sınırlı test davetleri, dağıtılmaya başlandı. Yavaş yavaş açık betaya dönen CS 2 çıkışı için geri sayım başladı. Oyunun hayranları çıkacağı anı sabırsızlıkla bekliyor. Peki, CS 2 ne zaman çıkacak? CS 2 sınırlı test daveti nasıl alınır?

CS 2 ne zaman çıkacak? CS 2 sınırlı test daveti nasıl alınır?

Oyunseverlerin merakla beklediği oyun Counter Strike 2'nin beta testleri devam ediyor. Valve, Counter-Strike: Global Offensive'de (CS:GO) belirli hesaplara CS 2 test etme şansı veriyor. Oyunun ne zaman çıkacağını merak edenler, CS 2 sınırlı test daveti nasıl alınır araştırıyor. İşte detaylar...

CS 2 ne zaman çıkacak? CS 2 sınırlı test daveti nasıl alınır? - Resim : 1

CS 2 SINIRLI TEST DAVETİ GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI!

Valve tarafından CS:GO katili olarak duyurulan Counter Strike 2 için bazı kullanıcılara "sınırlı test daveti" göndermeye başlandı. Daveti alan oyuncular, CS 2'yi test etme şansı yakalıyor.

CS:GO içerisinden böyle bir davet gelirse katılmanız halinde 15 GB'lık sürümü indirebiliyorsunuz. Böylelikle oyunun test sürümü ile çeşitli özelliklerini test edecek ve bu arada oyuna göz atabileceksiniz. Peki, kimler bu sınırlı test daveti alabilir?

CS 2 ne zaman çıkacak? CS 2 sınırlı test daveti nasıl alınır? - Resim : 2

CS 2 SINIRLI TEST DAVETİ NASIL ALINIR?

Sınırlı test daveti almak için gerekli bazı şartlar var. İlk olarak CS:GO hesabınızın seçkin olması gerekiyor.

CS:GO Prime Statüsüne, aktif bir Rekabetçi Beceri Grubuna sahip olması ve bir liginizin olması halinde sınırlı test daveti alabiliyorsunuz.

Ayrıca, CS 2 sınırlı test daveti alabilmek için testin yapıldığı bölge veya ülkelerden birinde olmanız gerekiyor. Türkiye bu bölgelerin içinde yer alıyor.

 

Bayraktar TB3 için heyecanlandıran gelişme! TEKNOFEST Ankara nerede, nasıl gidilir, kaç gün sürecek? Google Flights'dan ucuz uçak bileti güncellemesi! Bir ülkede daha yasaklandı