Counter-Strike 2 (CS2) çıktı: Counter-Strike 2 (CS2) nereden ve nasıl indirilir?

Counter-Strike 2 (CS2) nihayet çıktı. CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) devamı olan CS2 uzun zamandır bekleniyordu. Merakla beklenen oyun, erişebilir hale geldi. Peki, Counter-Strike 2 (CS2) nereden ve nasıl indirilir?

Counter-Strike 2 (CS2) çıktı: Counter-Strike 2 (CS2) nereden ve nasıl indirilir?

Oyunseverlerin heyecanla beklediği Counter-Strike 2 (CS2) çıktı. Uzun zamandır test sürümünde olan oyun nihayet erişime açıldı. CS:GO katili olarak tarif edilen oyunda birçok yenilik, özellik ve oyuncuları heyecanlandıran güncelleme mevcut. Peki, Counter-Strike 2 (CS2) nereden ve nasıl indirilir?

Counter-Strike 2 (CS2) çıktı: Counter-Strike 2 (CS2) nereden ve nasıl indirilir? - Resim : 1

CS2'DEKİ YENİLİKLER

Sis bombaları artık çevresiyle etkileşime geçen; ışığa, silah atışlarına ve patlamalara tepki gösteren dinamik hacimsel nesnelere dönüştürüldü.

Tick rate ne olursa olsun, hareketleriniz ve atışlarınız aynı hızda tepki verecek ve el bombalarınız her zaman aynı şekilde yere düşecektir.

Haritalar güncellenerek veya yeniden tasarlanarak; daha net, parlak ve iyi haritalar oluşturuldu.

Counter-Strike 2 (CS2) çıktı: Counter-Strike 2 (CS2) nereden ve nasıl indirilir? - Resim : 2

Source 2 araçları ve görüntü işleme özellikleri topluluk harita tasarımcıları ve sanatçılarının kullanımına açıktır. Artık harita oluşturmak, denemeler yapmak ve gerektiğinde tasarım değiştirebilmek her zamankinden daha kolay.

Eski modelleri ve kaplamaları desteklemeye ek olarak tüm stok silahlar yüksek çözünürlüklü modellerle güncellendi, ayrıca bazı silah kaplamaları da bu yeni modellerden olumlu yönde etkilendi.

Counter-Strike 2'de tüm görsel efektler güncellendi. Source 2'nin aydınlatma ve parçacık sistemleri sayesinde su, patlamalar, ateş, sis, namlu alevleri, mermi izleri, darbe efektleri ve çok daha fazlası yeni görünümlere ve davranışlara sahip olacak.

Counter-Strike 2 sesleri fiziksel çevreyi daha iyi yansıtmaları, daha belirgin olmaları ve oyun durumunu daha iyi yansıtmaları amacıyla yeniden düzenlendi.

Counter-Strike 2 (CS2) çıktı: Counter-Strike 2 (CS2) nereden ve nasıl indirilir? - Resim : 3

COUNTER STRIKE (CS2) NEREDEN, NASIL İNDİRİLİR?

CS:GO’ya benzer şekilde, Counter-Strike 2’nin de indirmek ve oynamak için ücretsiz olacağını hatırlatmak gerekiyor.

Counter-Strike 2 (CS2) indirebilmek için şu adımları takip etmelisiniz;

1. Adım: Steam‘e giriş yapın.
2. Adım: Kütüphaneden Counter-Strike 2’yi bulun.
3. Adım: Güncellemeyi indirin.

FIFA oyunları kaldırıldı Elektrikli otomobiller TEKNOFEST'te ilgi gördü Bakan Kacır TEKNOFEST gençliğine seslendi! TEKNOFEST İZMİR giriş ücretli mi? TEKNOFEST İzmir nerede, nasıl gidilir?