Bayraktar Kızılelma'dan bir başarı daha! Selçuk Bayraktar seri üretim için tarih verdi

Baykar’ın tamamen öz kaynaklarıyla mili ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağı gökyüzünde testlere başarıyla devam ediyor. Test programı kapsamında gerçekleştirilen Orta İrtifa Sistem Tanımlama Testi de başarıyla tamamlandı. Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın 2024 yılının başında seri üretime geçeceğini açıkladı.

Bayraktar KIZILELMA’nın gökyüzündeki testleri devam ediyor. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı bu kapsamda Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nde üçüncü uçuşunu gerçekleştirdi.

Bayraktar Kızılelma'dan bir başarı daha! Selçuk Bayraktar seri üretim için tarih verdi - Resim : 1

SELÇUK BAYRAKTAR MÜJDEYİ VERDİ
Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada müjdeyi verdi.

Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın seri üretim tarihini açıkladı.

2024 YILININ BAŞINDA SERİ ÜRETİME GEÇECEK
Yapılan açıklamaya göre Bayraktar Kızılelma 2024 yılının başında seri üretime başlayacak hale gelecek.

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından verdiği müjdede şu ifadeleri kullandı:

Bayraktar KIZILELMA orta irtifadaki sistem tanımlama testini başarıyla tamamladı. Bu gerçekleştirdiğimiz üçüncü test oldu. Bundan sonra da geliştirme faaliyetlerimiz kapsamında birçok testimiz devam edecek. İnşallah 2024’ün başında KIZILELMA’nın seri üretimine başlamayı hedefliyoruz. Bunun yanında heyecanla ilk uçuşunu beklediğimiz, dünyanın kısa pistli gemilerine inip kalkabilen ilk SİHA’sı olacak Bayraktar TB3’ün de ilk uçuşuna hazırlanıyoruz. Tüm bu gelişmeler vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.
Airfryer ve fritözler gözetim kapsamından çıkarıldı Gümrük zammı iptal edildi Günlerdir konuşuluyordu! Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili güncelleme hayata geçti Cep telefonlarına ne zaman zam gelecek?