Bankalar da mı çöktü! Denizbank açılmıyor! Açıklama geldi

Dünya genelinde yazılım sistemlerinde kritik bir arıza yaşanıyor. Bankalar ile hastanelerde de ciddi kesintiler yaşanıyor. Sistemde arıza olan bankalardan biri de Denizbank oldu. İşlemlerini yapamayan vatandaşlar, "Bankalar çöktü mü? Denizbank neden açılmıyor?" sorusuna cevap arıyor.

Bankalar da mı çöktü! Denizbank açılmıyor! Açıklama geldi
  • Dünya genelinde yazılım sistemlerinde büyük bir sorun yaşanıyor.
  • ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft’un sistemindeki arıza, birçok sektörü etkiledi.
  • Özelikle dünya genelindeki havalimanları, bankalar ve hastanelerde, firmanın internet üzerinden sunduğu hizmetlerde kesinti yaşanıyor.

AÇIKLAMA GELDİ

  • Türkiye'de kesintilerden etkilenen bankalardan biri de Denizbank oldu.
  • Banka müşterileri işlemlerini gerçekleştiremediklerini dile getirirken Denizbank sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Bankalar da mı çöktü! Denizbank açılmıyor! Açıklama geldi - Resim : 1

DENİZBANK'DAN ERİŞİM SORUNU AÇIKLAMASI

  • Yapılan açıklamada; "Değerli Müşterilerimiz,
    Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.
Microsoft CrowdStrike nedir? Mavi ekran hatasına neden Microsoft CrowdStrike çözümü nedir? Bakan Uraloğlu: Sıkıntı siber saldırı kaynaklı değil Pek çok sektörde işlem durdu: Bankacılık, hastane, havayolu WhatsApp'a yeni özellik geliyor!