Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri

Apple Watch Ultra 2'yi birkaç saat inceledikten sonra, bir önceki modele kıyasla bir gelişme olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Teknik özellikler bakımından sadece bir miktar bir gelişme olsa da bu muhtemelen onu şimdiye kadarki en iyi Apple Watch yapmak için yeterli ve ekranı muhteşem. İşte Apple Watch Ultra 2'nin özellikleri, artıları, eksileri...

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri

Orijinal Apple Watch Ultra, Apple’ın tasarım felsefesinde ciddi bir değişim ışığını gösteriyor ve büyük beğeni toplayan yenilikler sunuyordu.

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 1

Hiç şüphesiz bugüne kadarki en iyi Apple Watch’tu. Apple Watch Ultra 2, her ne kadar çok iyi olsa da tekerleği yeniden icat etmeye çalışmıyor ve orijinalin başarısını temel alıyor.

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 2

EKRANI, İŞLETİM SİSTEMİ İLE FARK ATIYOR

Ultra 2’nin öne çıkan özelliği, Apple’ın en parlak ekranı olarak yeni bir rekora imza atan daha parlak ekranı. Bununla birlikte, asıl oyun değiştiriciler yeni S9 SiP çip ve watchOS 10 işletim sistemi.

 

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 3

Apple Watch Series 9‘da da bulunan S9 çip, Double Tap adı verilen çığır açan eller serbest hareketini sunarak antrenmanları başlatmanıza, zamanlayıcıları kapatmanıza, aramaları yanıtlamanıza ve daha fazlasını ellerinizi kullanmadan yapmanıza olanak tanıyor.

 

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 4

APPLE WATCH ULTRA'DA SİREN NASIL ETKİNLEŞTİRİLİR, İPTAL EDİLİR VE DEVRE DIŞI BIRAKILIR?

Ek geliştirmeler arasında Siri’nin bulut bağlantısına ihtiyaç duymadan geliştirilmiş işlevselliği ve Derinlik uygulamasında yapılan birkaç güncelleme yer alıyor.

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 5
Saat ayrıca, cihazın içinde ve dışında geri dönüştürülmüş malzemelere yer vererek sürdürülebilirlik taahhüdünü güçlendirdi. Yeni kordonlar da tasarımlarında sürdürülebilirliği vurgulayarak bu çevre dostu anlayışa uyum sağlıyor.

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 6

Bununla birlikte, Apple Watch Ultra 2’nin temel misyonu olan açık havada ve su altında bir yol arkadaşı olarak hizmet etmek söz konusu olduğunda, pek bir şey değişmedi.

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 7

Saat, watchOS 10 sayesinde uzatılmış pil ömrü, yeni egzersiz özellikleri veya onu orijinal Ultra’dan ayıran navigasyon yeniliklerinden yoksun.

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 8

Olağanüstü bir Apple Watch olmaya devam ediyor ve teknik özellikler açısından en iyisi bile olabilir. En iyi akıllı saat unvanı için kesinlikle güçlü bir rakip.

Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 9

Bununla birlikte, standart Apple Watch modellerinde olduğu gibi, kademeli yıllık güncellemeler trendini takip ediyor gibi görünüyor.

Apple Watch Ultra 2 artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 detaylı inceleme | Artıları eksileri ne? Apple Watch Ultra 2 özellikleri - Resim : 10

Apple Watch Ultra 2 Detaylı İnceleme için tıklayın

'Kargo' tuzağına düşmeyin! Banka ve kredi kartı bilgilerini çalıyorlar Bu kadarına da pes! Yapay zeka uzayı keşfe hazırlanıyor Ayyıldız Tim ‘İsrail’in Alt Yapısını Yerle Bir Edeceğiz’ Baykar duyurdu! TB3 kanatlanmaya hazır