Zalgiris Galatasaray maçı bugün mü, ne zaman? Zalgiris Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Zalgiris'in konuğu oluyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iyi bir sonuç alarak, İstanbul'daki maç öncesinde avantaj yakalamak istediklerini söyledi. Peki, Zalgiris Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Zalgiris Galatasaray maçı bugün mü, ne zaman? Zalgiris Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında Galatasaray, Litvanya'nın Zalgiris takımına konuk olacak. İcardi'den yoksun olarak sahaya çıkacak sarı kırmızıların muhtemel ilk onbiri belli oldu. Sporseverler, Zalgiris Galatasaray maçı bugün mu, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor.

ZALGİRİS GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Litvanya'nın Zalgiris takımıyla bugün saat 19.00'da LFF Stadyumu'nda karşılaşacak. Karşılaşma S Sport+ kanalından canlı yayınlanacak.

BURUK "İSTANBUL'A AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYORUZ"

Zalgiris'in iç sahada tehlikeli bir ekip olduğuna dikkat çeken Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, "Evindeki maçlarda önemli başarılara sahip bir rakip var. Saygı duyuyoruz. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz. Deplasmandayız ve ikinci maç öncesinde avantaj elde etmek bizim için önemli. Elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma ve takımıma güveniyorum. İnşallah yarın bizim için güzel bir maç olur." dedi.

GALATASARAY'IN 3. ELEME TURU RAKİBİ BELLİ OLDU

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonucu muhtemel 3. eleme turu eşleşmeleri belli oldu.

Buna göre Galatasaray, 2. eleme turunu geçmesi halinde Ludogorets (Bulgaristan)-Olimpija Ljubljana (Slovenya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçları 8-9 Ağustos, rövanşları ise 15-16 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

ZALGİRİS - G.SARAY MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Zalgiris: Gertmonas, Bopesu, Vucur, Hnid, Pavelic, Gorobsov, Golubickas, Kendysh, Karashima, Antal, Kehinde

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Zaniolo, Mertens, Kerem, Barış Alper

Galatasaray
Galatasaray, Zaha transferinin maliyetini açıkladı TFF, Süper Kupa'nın oynanacağı tarihi açıkladı Altay Bayındır ManU'nun takibinde Fenerbahçe Szalai'yi açıkladı! İşte yeni takımı