Yoğun bakıma alınan Christoph Daum'dan iyi haber!

Geçmişte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor gibi önemli Türk takımlarını çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum'dan sevindiren haber geldi. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılan Daum'ın durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği belirtildi.

Yoğun bakıma alınan Christoph Daum'dan iyi haber!

Almanya'nın ünlü futbol teknik direktörü Christoph Daum, geçmişte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor gibi önemli Türk takımlarını çalıştırmıştı. En son yoğun bakıma aldığı öğrenilen 69 yaşındaki futbol adamı, akciğer kanseri teşhisiyle tedavi görüyor.

Köln'deki bir üniversite kliniğinde yoğun bakımda bulunan Daum, son günlerde yaşadığı olumlu gelişmelerle sevindirici haberler vermeye başladı. Daum, kliniğinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

Bugün ikinci kez kemoterapiye başlıyorum. Tüm ilaçları düzenli olarak alıyorum ve sağlıklı besleniyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Kemoterapi tedavisine rağmen, bu hafta sonu tekrar spor yapma isteğim var. Zor zamanlarda bile, her zaman ayakta kalmak, dik durmak ve geleceğe umutla bakmak önemlidir.

Almanya'nın Sport Bild adlı haber kaynağında yer alan bilgilere göre, Christoph Daum'un New York'ta bulunan oğlu Jean-Paul'ün mezuniyet törenine katılmak üzere seyahat ettiği sırada nefes darlığı yaşadığı ve hastaneye kaldırıldı. Daum, New York'ta 4 gün boyunca tedavi görmüş, daha sonra yakın dostu olan eski Lufthansa yönetim kurulu üyesi Reiner Calmund tarafından özel bir uçak ayarlanarak Köln'e getirilmiş ve burada yoğun bakıma alınmıştı.

Pazartesi gününden beri Köln'deki üniversite kliniğinde tedavi gören Christoph Daum'un, cuma günü hastaneden taburcu olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret eden Daum, Türk futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı.

PFDK'dan Samet Akaydın ve Zaniolo kararı! F.Bahçe'ye müjde! Ayrılığı resmen açıkladılar Kupada yarı final hakemleri açıklandı F.Bahçe'den TFF'ye Samet tepkisi