Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında, nereli?

Wilfried Zaha günün merak edilen ismi. Zaha, Fenerbahçe transfer haberlerinde geçiyor. Dün akşam oynanan Fenerbahçe Trabzonspor maçında Zaha'nın abisi, aynı zamanda menajeri olan Herve Zaha, karşılaşmayı tribünden izledi. Peki, Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında, nereli?

Wilfried Zaha ismi Fenerbahçe transfer haberlerinde geçiyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçında oyuncunun temsilcisi ve abisi olan Herve Zaha, özel konuk olarak ağırlandı. Haber sonrasında Wilfried Zaha ismi hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki, Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında, nereli?

WİLFRİED ZAHA KİMDİR?

Dazet Wilfried Armel Zaha ya da kısaca Wilfried Zaha (d. 10 Kasım 1992, Abidjan), Fildişi Sahilili futbolcudur.

Palace U18 takımında futbola başlayan Wilfried Zaha, Crystal Palace A takımına yükseldi. 2013'de 11,75 milyon € bonservis karşılığında Manchester United'a transfer oldu. Aynı sezon Crystal Palace'a kiralık verildi.

Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Bir sezon da Cardiff'e kiralanan futbolcu, son olarak 2015'te Crystal Palace'a 3,5 milyon € karşılığında transfer oldu.

Crystal Palace FC takımında Forvet mevkinde forma giyen Wilfried Zaha, 180 cm boyundadır. Sağ ayağını kullanan oyuncu, bu sezon ilk 11'de 27 maça çıktı.

Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Wilfried Zaha, 5 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Wilfried Zaha, bu sezon 2 asist ve 7 gol katkısı ile oynamaktadır.

Fenerbahçe
Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri açıklandı! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Babasından transfer sözleri Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Galatasaray'da ilk hedef Mert Müldür! 8+3 sonrası...