Victor Osimhen'den Icardi açıklaması: "Bu oyunun efsanesi"

Galatasaray Trendyol Süper Lig 5.haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Sarı - kırmızılıların yeni transferi Victor Osimhen, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Osimhen, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi'yle ilgili gelen soruya, "Aslında bir mücadele olduğunu söyleyemem forma için. Icardi bu oyunun efsanesi. Batshuayi de ölümcül bir oyuncu. Buraya gelirken benim için heyecan verici şeylerden biriydi bu aslında." sözleriyle yanıt verdi.

Victor Osimhen'den Icardi açıklaması: "Bu oyunun efsanesi"
  • Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 5-0’lık skorla mağlup etti.
  • Sarı-kırmızılılar bu galibiyetle Süper Lig'de 4'te 4 yaptı.
  • Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı  Aslan'da ilk maçına çıkarak bir gol atan Victor Osimhen  yayıncı kuruluş beIN Sports'a Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen'den Icardi açıklaması: "Bu oyunun efsanesi" - Resim : 1

  • Nijeryalı yıldız sözlerine "Burada bulunduğum için çok mutluyum. İlk defa bu şehre geldim. Taraftarımızla buluştuk. İlk maçımda böyle farklı kazandığımız için mutluyum. Bu şekilde devam etmek ve her maçı kazanmak istiyoruz." diyerek başladı.
  • Galatasaray'a gelmesi hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Victor Osimhen "İlgiyi ilk duyduğumda benim için çok önemli oldu. Bu ilgiyi duyduğumda soru işareti yoktu kafamda. Her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Gelmeden önce de Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyordum. Elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Victor Osimhen'den Icardi açıklaması: "Bu oyunun efsanesi" - Resim : 2

"ICARDİ BU OYUNUN EFSANESİ"

  • Mauro Icardi ve Michy Batshuayi'yle ilgili soruya Osimhen şu yanıtı verdi, "Aslında bir mücadele olduğunu söyleyemem forma için. Icardi bu oyunun efsanesi. Batshuayi de ölümcül bir oyuncu. Buraya gelirken benim için heyecan verici şeylerden biriydi bu aslında. Onlardan öğrenebileceğim şeyler var. Birbirimizin kalitesini tamamlayabileceğimizi düşünüyorum. Birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz takımı."

Victor Osimhen'den Icardi açıklaması: "Bu oyunun efsanesi" - Resim : 3

  • Osimhen, Galatasaray'ın ikinci golü için, "Golü ilk ben attım sandım. Sonradan Abdülkerim'in ayağına değdiğini gördüm. Asist olmuş oldu." açıklamasında bulundu.
Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu! Galatasaray'dan 5 gollü galibiyet Ferdi Kadıoğlu siftahı yaptı Süper Lig maçında "Narin'i" unutmadılar!