Ferdi Kadıoğlu Brighton'a transfer olmaya sıcak baktığını Fenerbahçe yönetimine iletti

Fenerbahçe'nin yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu'nun adı bir süredir İngiliz kulübü Brighton ile anılıyordu, görüşmeler devam ederken Ferdi Kadıoğlu Brighton'a transfer olmak istediğini yönetime bildirdi.

Ferdi Kadıoğlu Brighton'a transfer olmaya sıcak baktığını Fenerbahçe yönetimine iletti
  • Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun, Premier Lig kulübü Brighton ile yaptığı transfer görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.
  • Sky Sport'un haberine göre; günlerdir süren müzakereler sonucunda Ferdi ile İngiliz kulübü arasında anlaşma sağlandı ve sarı lacivertli oyuncu Brighton'a transfer olmak istediğini kulübüne bildirdi.

  • Haberde Fenerbahçe ile Premier Lig ekibi arasındaki görüşmelerin de devam ettiği ve yakın zamanda kararın açıklanacağı belirtildi.
  • Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu, 6 yıldır formasını giydiği sarı lacivertli takımda 203 maça çıktı ve 18 gol, 22 asistlik bir performans sergiledi.
Süper Lig'de 2. haftanın hakemleri belli oldu UEFA Süper Kupa şampiyonu Real Madrid Jose Mourinho'dan Şampiyonlar Ligi itirafı Trabzonspor Batahov transferini KAP'a bildirdi