Usta gazeteci Fatih Doğan'dan flaş sözler! "Zaha ve Tadic'in maaşları..."

Haberet Youtube kanalında haftanın öne çıkan spor gündemini değerlendiren Fatih Doğan, Sergio Ramos'un Galatasaray'a, Talisca'nın ise Beşiktaş'a transferindeki son durumu değerlendirdi. Son dönemde yıldız futbolcuların aldığı maaşlar üzerinden yaşanan tartışmaları da yorumlayan Doğan, Zaha'nın, Tadic'in açıklanan maaşlarının doğru olduğuna inanmadığını ifade etti.

Temsilcilerimiz; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor Avrupa arenasında sahne aldı. 3 büyükler kazanmayı bilirken, Adana Demirspor ise Genk deplasmanında 2-1 mağlup oldu.

Avrupa heyecanın yanı sıra transfer gündemi de yoğun. Galatasaray Ramos'ta sona gelirken, Beşiktaş ise Talisca için Al-Nassr'ın alacağı kararı bekliyor.

Fatih Doğan, Haberet Youtube kanalında haftanın gelişmelerini değerlendirdi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'daki zaferlerini yorumlayan deneyimli gazeteci, Ramos ve Talisca transferlerindeki son durumu açıkladı.

Son dönemde yıldız futbolcuların aldığı maaşların tartışma konusu olması hakkında da konuşan Doğan; Tadic ve Zaha'nın maaşlarının az gösterildiğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşları başlıyor Sivasspor'a Gambiyalı sol kanat Fred'den Galatasaray itirafı! "Beni istediler ama..." Alanyaspor-Hatayspor maçında gol sesi çıkmadı