Ümraniyespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Ümraniyespor - Beşiktaş maçı ile Süper Lig 31. haftası başlayacak. Ligde 3. sırada olan Beşiktaş, son haftaki puan kaybının tekrarlanmasını istemiyor. Peki, Ümraniyespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Ümraniye BJK maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maça dair detaylar, muhtemel ilk 11'ler...

Ümraniyespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Sport Toto Süper Lig 31. haftasında Ümraniyespor, Beşiktaş'ı konuk edecek. Ev sahibi takım, Beşiktaş maçına yeni teknik direktör Mustafa Er ile çıkacak. Beşiktaş, Ümraniyespor maçından üç puan alarak zirveden uzaklaşmak istemiyor. Haftanın açılış maçı öncesinde Ümraniyespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte maça dair son bilgiler...

ÜMRANİYESPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 31. hafta açılış maçında Ümraniyespor ile Beşiktaş karşılaşacak. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Cihan Aydın'ın yöneteceği maç, beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA 2 ÖNEMLİ EKSİK!

Siyah-beyazlı ekipte 2 futbolcu, Ümraniyespor karşısında forma giyemeyecek. Ameliyat edilen Tayyip Talha Sanuç ile sakatlığı bulunan Dele Alli, bugün takımdaki yerlerini alamayacak.

Sakatlığını atlatan Cenk Tosun ise teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde formasına kavuşacak. Giresunspor maçında sakatlanan milli futbolcu, Beşiktaş'ın 29. haftada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı müsabakada görev yapamamıştı.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cenk, bugün kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 32. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Ümraniyespor: Berke, Gheorge, Glumac, Epureanu, Onur, Geraldo, Avounou, Kartal, Sekidika, Kayoude, Umut

Beşiktaş: Mert, Onur, Saiss, Colley, Masuaku, Salih, Amir, Ghezzal, Redmond, Cenk, Aboubakar

Ergin Ataman'ın yeni durağı belli oldu! Rıza Kayaalp finalde Icardi'nin sakatlığı ne durumda? Şampiyonlar Ligi final bileti ne kadar, nereden, nasıl alınır?