Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri A Grubu 3. maçında Ümraniye Belediye Şehir Stadı’nda karşılaştığı San Marino’yu 5-0 mağlup etti.

Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi

A Milli Ümit Milli Takımı, San Marino'yu Enis Destan (2) ve Erencan Yardımcı (3) golleriyle 5-0 mağlup etti.

Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi - Resim : 1

2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri A Grubu 3. maçında Ümit Milli Futbol Takımı, Ümraniye Belediye Şehir Stadı’nda San Marino ile karşı karşıya geldi. Milliler karşılaşmaya hızlı başladı ve 5. dakikada penaltı kazandı.

Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi - Resim : 2

Penaltıda topun başına geçen Enis Destan’ın vuruşunda kaleci Pietro Amici meşin yuvarlağı çıkarsa da Enis daha sonra dönen topu tamamladı ve millileri 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 37. dakikasında Bartuğ’un sağ kanattan ortasında Enis Desten ceza sahası içinde iyi yükseldi ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlk yarı ay-yıldızlıların 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi - Resim : 3

İkinci yarıda 80. dakikada sol taraftan ceza sahası içine giren Erencan Yardımcı rakiplerini geçerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0'a getirdi. Erencan 82. dakikada da ceza sahası içinde kaleci Amici'den dönen topu tamamladı ve skoru 4-0 yaptı.

Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi - Resim : 4

87. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Erencan, Metehan Baltacı'nın indirdiği topu kale önünde aldı ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Müsabakanın geri kalanında başka gol olmayınca Ümit Milli Futbol Takımı sahadan 5-0’lık skorla galip ayrıldı.

Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi - Resim : 5

Ümit Milli Futbol Takımı, A Grubu’nun 5. maçında salı günü TSİ 15.00'te deplasmanda Letonya ile mücadele edecek.

Ümit Milli Takım fark attı: Türkiye, San Marino'yu 5-0 yendi - Resim : 6

Batuhan Karadeniz'e tokat atıldı Simeone'den Arda'ya sürpriz ziyaret! Eyüpspor idmanında... Zaniolo'nun savunması ortaya çıktı! Bahis değil poker... Ronaldo'yla ilgili flaş iddia! 99 kırbaç cezası...