Ümit Davala'nın babası Ali Davala'nın cenazesi İzmir'de toprağa verildi

Teknik direktör Ümit Davala'nın babası Ali Davala, İzmir'de defnedildi. Cenazeye futbol camiasından pek çok isim katıldı.

Ümit Davala'nın babası Ali Davala'nın cenazesi İzmir'de toprağa verildi

Teknik direktör Ümit Davala'nın babası Ali Davala, uzun bir tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. Cenaze töreni İzmir’de gerçekleştirildi.

SON VEDA

Ali Davala için Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirmesinin ardından, Güzelbahçe'de bulunan Atiye Ali Çiçek Camisi'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

CENAZEYE KATILIM

Cenaze törenine, Ali Davala'nın oğlu Ümit Davala'nın yanı sıra, Fatih Terim, Tamer Tuna gibi tanınmış teknik direktörler ve oyuncu Alp Kırşan da katıldılar. Aile ve yakınlarının yanı sıra, futbol camiasından pek çok kişi de son veda için oradaydı.

CENAZENİN DEFNEDİLMESİ

Ali Davala, Güzelbahçe Yelki Mezarlığı'nda defnedildi. Ailesi ve sevenleri, onu uğurlamak için bir araya geldiler.

Teknik direktör Ümit Davala'nın (sol 2) babası Ali Davala'nın cenazesi İzmir'de toprağa verildi....

Teknik direktör Ümit Davala'nın (sol 2) babası Ali Davala'nın cenazesi İzmir'de toprağa verildi. Ümit Davala taziyeleri kabul etti.

Sıla Irmak Uzunçavdar'dan bronz madalya Acun Ilıcalı basın toplantısı düzenledi TFF ile THY arasında sponsorluk anlaşması Avrupa'da maçlarımızın hakemleri belli oldu