Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Öncesi Çocuklar Koştu

Kayseri'de çocukların katılımıyla gerçekleştirilen yarış, yarınki maraton öncesi büyük heyecan yarattı.

Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Öncesi Çocuklar Koştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, yarın başlayacak olan Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu öncesinde çocuklar için özel bir yarış düzenledi.

Etkinlik Detayları

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen bu etkinlikte, 7 ila 15 yaş arası yaklaşık 350 çocuk yarıştı. Yarış, ücretsiz kayıt imkanı ile dikkat çekti ve katılımcı çocuklar 600 metre boyunca koşarak heyecan dolu anlar yaşadı.

Ailelerin Destekleri

Çocuklarının yarışını izleyen aileler, bu özel anları cep telefonlarıyla kaydederek, gelecekte hatırlamak üzere sakladı. Tüm katılımcılara etkinlik sonunda madalya verildi ve bu, çocuklar için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Yarınki Büyük Yarış İçin Hazırlıklar Sürüyor

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, Koramaz Vadisi teması ile gerçekleştirilecek. Yarın yapılacak organizasyona, 15 farklı ülkeden 240'ı yabancı olmak üzere toplam 6 binden fazla sporcu katılacak.

Ödüller ve Kategoriler

Yarışların halk koşusu, 21 ve 10 kilometre olmak üzere üç farklı kategoride düzenlenecek. Dereceye giren sporculara toplamda 1 milyon 64 bin lira ödül verilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından yarın başlayacak Uluslararası Kayseri Yarı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından yarın başlayacak Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kapsamında çocuklar yarıştı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe 7-15 yaş arası yaklaşık 350 çocuk katıldı.

Fenerbahçe - Galatasaray maçına doğru Sakaryaspor Başkanı'nı darp eden şahıs gözaltına alındı Beşiktaş'ın borcu açıklandı 'Kanlı para' diyerek İsrail takımının teklifini reddetti