Newcastle United Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Newcastle United ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi F grubu 3. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Newcastle, grubun sürpriz takımı ve PSG'yi 4-1 yenmeyi başardı. Borussia Dortmund ise eski günlerinden uzak grupta son sırada yer alıyor. Peki, Newcastle United Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Newcastle United Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi F grubunda 3. hafta maçında Newcastle United, Borussia Dortmund'ı konuk ediyor. Newcastle United, grupta 4 puanla ilk sırada yer alırken Borussia Dortmund 1 puanla son sırada. Peki, Newcastle United Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

NEWCASTLE UNITED - BORUSSIA DORTMUND MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi F grubunda Newcastle United ile Borussia Dortmund maçı, bu akşam (25 Ekim Çarşamba) oynanacak. St. James Park Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 22.00. Portekiz hakem Artur Dias tarafından yönetilecek Newcastle United Borussia Dortmund maçı TV8,5 kanalından şifresiz yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Bu akşam oynanacak karşılaşmada Newcastle United'ta Barnes, Botman ve Miley sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ev sahibi takımda Willock'un durumu belirsiz.

Borussia Dortmund'da ise Duranville, Meunier, Morey ile Ryerson, süren sakatlık nedeniyle yer alamayacak. Moukoko'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

 

PSG Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Icardi'den Bayern sonrası paylaşım! "Sessiz kalamazdım..." Aboubakar 25 yıllık rekorun peşinde Serdar Almanya'da ameliyat edildi