Celtic Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Celtic ile Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi E grubu 3. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Grupta Atletico Madrid 4 puanla 1. sırada iken Celtic 0 puanla son sırada yer alıyor. Peki, Celtic Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Celtic Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda 3. hafta maçında Celtic, Atletico Madrid'i konuk ediyor. Grup birincisi ile sonuncusu arasında geçecek mücadele nereden, nasıl izlenir merak ediliyor. Peki, Celtic Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

CELTİC ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda Celtic ile Atletico Madrid maçı, bu akşam (25 Ekim Çarşamba) oynanacak. Celtic Stadium oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 19.45. Alman hakem Tobias Stieler tarafından yönetilecek Celtic Atletico Madrid maçı TV 8,5 kanalından şifresiz yayınlanacak.

CELTIC ATLETICO MADRID MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Şampiyonlar Liginde Celtic Atletico Madrid maçını, Exxen'in 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği ile şifresiz seyretmeniz mümkün. Üyelik sırasında kredi/banka kartı bilgileri girmeniz gerekiyor fakat üyelik ücreti deneme süresince çekilmiyor.

İKİ TAKIMIN 5. RANDEVUSU

Celtic ile Atletico Madrid, bu akşam 5. kez karşılaşacak. Oynanan 4 karşılaşmadan üçünü Atletico Madrid kazanırken bir maç da berabere bitti.

Feyenoord Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Barcelona Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." G.Saray-B.Münih maçı, Beşiktaş seçime gidiyor