UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ: Inter Salzburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Inter, Şampiyonlar Ligi D grubu 3. hafta maçında Salzburg'u ağırlıyor. Karşılaşma öncesinde Inter 4 puanla ikinci, Salzburg 3 puanla 3. sırada yer alıyor. Peki, Inter Salzburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ: Inter Salzburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi D grubunda mücadele Inter ile Salzburg, İtalya'da karşı karşıya geliyor. Grupta aralarında bir puan olan iki takım, üç puan için kıyasıya mücadele verecek. Peki, Inter Salzburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

INTER SALZBURG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi D grubu 3. hafta maçında Inter, Salzburg'u konuk ediyor. Giuseppe Meazza Stadında oynanacak karşılaşma TSİ 19.45'te başlayacak. Fransız hakem François Letexier tarafından yönetilecek Inter Salzburg maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

INTER SALZBURG MAÇI ŞİFRESİZ İZLE

Şampiyonlar Liginde Inter Salzburg maçını, Exxen'in 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği ile şifresiz seyretmeniz mümkün. Üyelik sırasında kredi/banka kartı bilgileri girmeniz gerekiyor fakat üyelik ücreti deneme süresince çekilmiyor.

INTER İLE SALZBURG'UN 5. RANDEVUSU

İki takım daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. UEFA Kupası ve Şampiyonlar Liginde ikişer kez karşılaştılar. Bu maçların hepsini Inter kazandı.

 

Anadolu Efes'ten Cumhuriyet'e özel forma Beşiktaş Tayfur'un son durumunu açıkladı! Cimnastikte olimpiyat madalyalı tek sporcumuz Cumhuriyet'te güreşe adanmış hayat!