Twente-Fenerbahçe Maçına Doğru: Teknik Direktörler ve Oyunculardan Açıklamalar

Twente Teknik Direktörü Joseph Oosting, Fenerbahçe karşısında cesur bir oyun bekliyor.

Twente-Fenerbahçe Maçına Doğru: Teknik Direktörler ve Oyunculardan Açıklamalar

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında yarın Twente, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Twente'nin teknik direktörü Joseph Oosting, basın toplantısında yaptığı açıklamada, takımının yükselen formunu devam ettirmek için hazır olduklarını vurguladı.

Yüksek Performans Hedefi

Oosting, Manchester United karşısında sergiledikleri performansa atıfta bulunarak, "Geçen hafta çok iyi oynadık ve bu çizgimizi sürdürmek istiyoruz" dedi. Ayrıca, Fenerbahçe'yi cesaretli ve hızlı bir takım olarak tanımladı.

Mourinho'ya Saygı

Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho hakkında konuşan Oosting, "Kendisine büyük saygım var. Onunla el sıkışıp, 'hoş geldin' diyeceğim" diyerek, bu karşılaşmanın önemine değindi.

Youri Regeer'den Açıklamalar

Twente'nin genç orta saha oyuncusu Youri Regeer, geçen yıl 10 kişi kaldıkları maçı hatırlatarak, "Geçen yıl 5-1 kaybettik, ancak bu sefer kendimizi çok iyi geliştirdik ve maça hazırız" dedi. Regeer, takımın bu yıl daha iyi bir performans sergileyeceğini umduğunu belirtti.

Pozitif Ambiyans ve Hazırlık

Kendini daha iyi bir formda hissettiğini ifade eden Regeer, "Ambiyansımız her zaman iyiydi, bu sefer daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diyerek, takımın mücadele azmini vurguladı.

UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Twente'nin teknik direktörü Joseph...

UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Twente'nin teknik direktörü Joseph Oosting (fotoğrafta) ve orta saha oyuncusu Youri Regeer, müsabakanın oynanacağı Twente Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray, RFS ile Mücadele İçin Riga'da Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi Örümcek Adam Türkiye Turu Saadettin Saran eleştirilere tepki gösterdi