Türkiye'nin 100. yılında şampiyon olan Galatasaray'dan Beşiktaş'a olay gönderme! Siyah beyazlı takımdan cevap geldi

Süper Lig 2023 şampiyonu Galatasaray, sosyal medyadan ligi üçüncülükle bitiren Beşiktaş'a olay olacak bir göndermede bulundu! Sarı kırmızılı takımın "Kuru Gürültülü Ortam. Çekememezlik düzeyi çok yüksek. Bu düzeysizliğe uzun süre maruz kalmak akıl kaybına sebep olabilir." ifadelerine karşılık siyah beyazlı takım "Stadımıza gelmişken içinde tek bir haram kupanın olmadığı ve duvarlarını şampiyonluklarımızda pay sahibi olan futbolcularımızın posterle süslediği müzemizi de ziyaret etseydiniz" dedi.

Galatasaray, Süper Lig'teki 23'üncü zaferini 2022-2023 sezonunda 88 puanla kazanmıştı.

Galatasaray'ın gerisinde ise 80 puan ile Fenerbahçe yer almış, 78 puanla Beşiktaş ise üçüncülükte yer almıştı.

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Galatasaray, söz konusu paylaşımında Beşiktaş'ın Vodafone Park stadının fotoğrafı ile birleştirdiği video ile siyah beyazlılara gönderme yaptı.

Galatasaray söz konusu paylaşımında akıllı saatin uyarı verdiği görüntülerde şu ifadeleri kullandı:

Kuru Gürültülü Ortam. Çekememezlik düzeyi çok yüksek. Bu düzeysizliğe uzun süre maruz kalmak akıl kaybına sebep olabilir.

 Türkiye'nin 100. yılında şampiyon olan Galatasaray'dan Beşiktaş'a olay gönderme! Siyah beyazlı takımdan cevap geldi - Resim : 1

BEŞİKTAŞ'TAN CEVAP GELDİ

Galatasaray'ın paylaşımı üzerine siyah beyazlı takımdan cevap geldi. Beşiktaş, söz konusu cevabında "Stadımıza gelmişken içinde tek bir haram kupanın olmadığı ve duvarlarını şampiyonluklarımızda pay sahibi olan futbolcularımızın (Sizin gibi silmek zorunda kalmadığımız) posterlerinin süslediği müzemizi de ziyaret etseydiniz." ifadelerini kullandı.

Materazzi'den Hakan ve Zaniolo sözleri Süper Lig devleri istiyordu Bremen kaptı Giresunspor'dan TFF'ye başvuru! İstanbul'da yine İngiliz-İtalyan kapışması