TÜrkiye Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Sırbistan 2023 CEV Avrupa Şampiyonluk maçı hangi kanalda?

Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonasında finale yükseldi. Namağlup olarak finale çıkan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımının rakibi Sırbistan oldu. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜrkiye Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Sırbistan 2023 CEV Avrupa Şampiyonluk maçı hangi kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı yani Filenin Sultanları, başarılarına bir yenisini eklemek üzere. 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında harikalar yaratan Filenin Sultanları, Sırbistan'ı yenerek turnuvayı şampiyon olarak bitirmek istiyor. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜrkiye Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Sırbistan 2023 CEV Avrupa Şampiyonluk maçı hangi kanalda? - Resim : 1

TÜRKİYE SIRBİSTAN FİNAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Türkiye ile Sırbistan karşılaşacak. Final maçı 3 Eylül Pazar saat 21.00'de oynanacak. Türkiye Sırbistan final maçı TRT 1'de canlı yayınlanacak.

TÜrkiye Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Sırbistan 2023 CEV Avrupa Şampiyonluk maçı hangi kanalda? - Resim : 2

TÜRKİYE NAMAĞLUP FİNALDE

Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında finale namağlup olarak yükseldi. Yarı finale kadar yedi yedi yapan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finalde İtalya'yı 3-2 yenmeyi başardı. İtalya da Türkiye gibi finale namağlup gelmiş ve üstelik rakiplerine set bile vermemişti.

TÜrkiye Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Sırbistan 2023 CEV Avrupa Şampiyonluk maçı hangi kanalda? - Resim : 3

FİNALDE RAKİP SIRBİSTAN

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanan organizasyonun bir diğer yarı finalinde Sırbistan, Hollanda ile karşılaştı.

Rakibini, 25-21, 15-25, 25-22 ve 25-21'lik skorlarla 3-1 yenen Sırbistan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın finaldeki rakibi oldu.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin devlerle karşılaşacağı tarihler belli oldu Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilk maçı ne zaman, nerede? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu mu? Gaziantep - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?