Türkiye Japonya hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Japonya ile karşılaşacak. Son olarak 2002 Dünya Kupasında karşılaşan Türkiye Japonya maçı Belçika'da oynanacak. Peki, Türkiye Japonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Japonya hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile Japonya milli futbol takımları, hazırlık maçında karşılaşacak. Son olarak Almanya'yı hazırlık maçında 4-1 yenen Japonya, FIFA Dünya Sıralamasında da 20. sırada yer alıyor. Peki, Türkiye Japonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE JAPONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Japonya, tarihlerinde üçüncü kez hazırlık maçında karşılaşacak. 12 Eylül Salı günü Belçika'da oynanacak özel maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek. TSİ 15.20'de başlayacak maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

KADRODA MECBURİ DEĞİŞİKLİK

Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı.

TÜRKİYE JAPONYA 3. KEZ KARŞILAŞIYOR!

Türkiye ile Japonya, tarihlerinde daha önce iki kez karşılaştı. İlk karşılaşma 15 Haziran 1997'de yapıldı. Bu özel karşılaşmayı Japonya 1-0 kazandı.

İki takım, daha sonra 2002 Dünya Kupası'nda karşı karşıya geldi. Son 16 turundaki mücadeleden 1-0 galip çıkan millilerimiz, çeyrek finale yükselmişti.

JAPONYA FORMDA

A Milli Futbol Takımımızın 41. sırada yer aldığı FIFA Dünya sıralamasında Japonya 20. sırada bulunuyor. Japonya, Asya Futbol Konfederasyonuna üye ülkeler arasında ise 1 numarada yer alıyor.

Japon Milli Takımı, iki gün önce oynadıkları hazırlık maçında da Almanya'yı deplasmanda 4-1 mağlup etti. Japonya'nın golleri Ito, Ueda, Asano ve Tanaka'dan geldi.

"Ramos'la anlaştık ama..." Beşiktaş'ta Ramos gerçekleri... Milliler 21 yıl sonra Japonya karşısında Nicolas Pepe Trabzon'a geldi Beşiktaş'tan sürpriz Gökhan İnler hamlesi