Türkiye Çekya maçı ne zaman? EURO 2024 Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 grup aşamasının son maçında Çekya ile karşılaşacak. Üç puana sahip olan A Millilerimiz, son maçı da galip bitirerek son 16 turuna kalmak istiyor. Peki, Türkiye Çekya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Çekya maçı ne zaman? EURO 2024 Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında F grubunda A Millilerimiz, son maçta Çekya ile yapacak. Gruptan 2. olarak çıkmak ve son 16 turuna kalmak için bir puan yeterli olacak. Türkiye Çekya maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte Türkiye Çekya maçına dair bilgiler...

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya ile karşılaşacak A Milli Takımımızın maçını Romanyalı hakem Istvan Kovacs yönetecek. 26 Haziran Çarşamba günü Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda oynanacak maç, TSİ 22.00'da başlayacak. Türkiye Çekya maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

En iyi 3.'lük ihtimali

Ay-yıldızlı ekibin Çekya'ya mağlup olması halinde ise Portekiz-Gürcistan maçının sonucu ve diğer gruplarda oluşacak duruma göre en iyi 3. olma ihtimali bulunuyor.

Milli Takım Çekya'ya kaybedip, Gürcistan da Portekiz karşısında galip gelemezse en iyi 3. olması için diğer gruplardaki tabloya bakılacak. Türkiye 3 puan ve averajıyla 6 gruptaki en iyi dört 3'üncüler arasına girmesi halinde ise B Grubu'nun ya da C Grubu'nun lideri ile eşleşecek.

B Grubu'nda iki maçını da kazanan İspanya grubunu lider tamamlamayı garantiledi. Bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde Türkiye ile İspanya 30 Haziran'da Köln'de karşı karşıya gelecek.

C Grubu'nda son maçlar öncesinde 4 puana sahip İngiltere ile 2'şer puanı bulunan Danimarka ve Slovenya'nın liderlik şansı sürüyor.

Türkiye, en iyi dört 3. arasına girip C Grubu'nun lideri ile eşleşirse 30 Haziran'da Gelsenkirchen'de son 16 turu maçına çıkacak.

A Milli Takım, son maçında Çekya'ya mağlup olursa ve Gürcistan da Portekiz'i yenerse son sırada kalarak turnuvaya veda edecek.

Türkiye, diğer gruplarda son maçlar tamamlandıktan sonra Çekya ile karşılaşacağı için, son durumu görerek sahaya çıkacak.

Türkiye, Çekya ile 12. kez karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) yarın üçüncü maçını yapacağı Çekya ile 12. kez karşı karşıya gelecek.

Türk Milli Futbol Takımı, Çekya ile 7'si özel, 4'ü resmi olmak üzere 11 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda takımlar beşer kez galip gelirken, bir kez berabere kaldı.

Bu maçlarda 15 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 21 gol gördü.

Milli Takım'daki eksikler

A Milli Takım'da ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrısı olan Mert Günok'un bu karşılaşmada forma giymesi zor gözüküyor.

Takımla çalışmalara başlayan İrfan Can Kahveci'nin maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

İki gün önce takımdan ayrı çalışan, dün de idmanın tamamında takımla çalışan Arda Güler ise bu mücadelede kadroda yer alacak.

Milli Takım'da ilk iki maçta gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düşen Abdülkerim Bardakcı forma giyemeyecek.

Üç futbolcu ceza sınırında

A Milli Futbol Takımı'nda Çekya maçı öncesinde 3 futbolcu ceza sınırında bulunuyor.

Turnuvada birer sarı kartı bulunan Hakan Çalhanoğlu, Samet Akaydın ve Zeki Çelik, Çekya maçında da sarı kart görmeleri halinde son 16 turunda cezalı duruma düşecek.

G.Saray istiyordu Beşiktaş kaptı Danimarka - Sırbistan EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fransa - Polonya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İngiltere - Slovenya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?