Türk hakemlerine Portekiz Futbol Federasyonu'ndan çağrı: Gelin, ülkemizde maç yönetin

Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e attığı yumruk, Türkiye'de olduğu gibi dünyada da ses getirdi. Uluslararası birçok haber platformu, bu olayı manşetten verdi. Portekiz Futbol Federasyonu ise TFF'ye yazdığı mektupta Türk hakemlerini Portekiz maçlarında görevlendirmeye hazır olduklarını iletti.

Türk hakemlerine Portekiz Futbol Federasyonu'ndan çağrı: Gelin, ülkemizde maç yönetin
  • Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın sahaya inerek mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atması, Türkiye ve Dünya'da gündem oldu.

Türk hakemlerine Portekiz Futbol Federasyonu'ndan çağrı: Gelin, ülkemizde maç yönetin - Resim : 1

  • Portekiz Futbol Federasyonu, Meler'e yapılan saldırının ardından Türk hakemlerine çağrıda bulunarak kendi liglerindeki maçlarda görev vermeye hazır olduklarını belirtti.

Türk hakemlerine Portekiz Futbol Federasyonu'ndan çağrı: Gelin, ülkemizde maç yönetin - Resim : 2

  • Yapılan açıklamada, "Halil Umut Meler'e düzenlenen saldırıdan sonra hem destek, hem de rekabeti korumak amacıyla Türk hakemlerine ligimizde görev vermeye hazırız" ifadeleri yer aldı.

Türk hakemlerine Portekiz Futbol Federasyonu'ndan çağrı: Gelin, ülkemizde maç yönetin - Resim : 3

"TFF kendini bu olaylardan ayıramaz" Dimitris Itoudis dönemi sona erdi ZTK'nın yeni programı açıklandı! İsmail Kartal'dan erteleme kararına tepki! G.Saray'a gönderme...