Avustralya - İngiltere yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Avustralya - İngiltere yarı final maçı bugün oynanacak. FIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası yarı finalinde Avustralya - İngiltere karşı karşıya gelecek. Maçın galibi finalde İspanya ile karşılaşacak. Peki, Avustralya - İngiltere yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte TRT Spor canlı yayın bağlantısı, maça dair detaylar...

Avustralya - İngiltere yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

FIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası yarı finalinde Avustralya ile İngiltere karşılaşıyor. Turnuvada ilk finalist İspanya  olmuştu. Mücadelenin galibi finalde şampiyonluk için İspanya ile kozlarını paylaşacak. Turnuvanın ev sahibi Avustralya ile İngiltere maçı heyecanla bekleniyor. Peki, Avustralya - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AVUSTRALYA İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

FIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası yarı finalinde Avustralya - İngiltere maçı oynanacak. Sidney'deki Accor Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 13.00. Avustralya - İngiltere maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Maçı aşağıdaki bağlantıdan şifresiz izleyebilirsiniz. 

Avustralya - İngiltere maçı canlı izle - TRT Spor canlı yayını

İLK FİNALİST İSPANYA

9. FIFA Kadınlar Dünya Kupası'ndaki ilk yarı final maçı, Yeni Zelanda'nın Auckland kentindeki Eden Park'ta yapıldı.

2003'te final oynayan, 2019'daki şampiyona da dahil 3 defa üçüncülük elde eden İsveç ile bu turnuvaya kadar son 16 turundan ötesini göremeyen İspanya karşılaştı.

Mücadelenin skoru son 10 dakikada belirlendi. İsveç, Paralluelo'nun golüyle 81. dakikada öne geçen İspanya'ya, 88. dakikada Blomqvist ile cevap verdi.

Fakat 89. dakikada sahneye çıkan Carmona, İspanya'nın sahadan galip ayrılmasını sağladı. İspanya böylece tarihinde ilk kez adını finale yazdırdı.

İspanya'nın finaldeki rakibi, bugün oynanacak Avustralya-İngiltere maçının ardından belli olacak.

FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Finalde İspanya ile Avustralya - İngiltere maçı galibi karşılaşacak. FIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası finali, 20 Ağustos'ta TSİ 13.00'te oynanacak. 

Beşiktaş, Milot Rashica'yı KAP'a bildirdi Galatasaray turu galibiyetle kaptı Neymar resmen Al Hilal'de Duygulandıran Zaniolo paylaşımı