Almanya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye milli maçı hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımı, bu akşam Almanya ile deplasmanda özel maçta karşı karşıya geliyor. Almanya ile 27. kez karşılaşacak A Milli takımın özel maçı saat kaçta başlıyor, hangi kanaldan yayınlanacak merak ediliyor. İşte Almanya Türkiye milli maçı muhtemel ilk 11'i ve online canlı yayın linki...

Almanya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye milli maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Almanya ile deplasmanda özel bir karşılaşma yapacak. EURO 2024'e katılmayı garantileyen A Millilerimiz, Galler ile gruptaki son maçı öncesinde Almanya'nın konuğu olacak. Özel maçı izlemek isteyen futbolseverler, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. Almanya Türkiye maçı canlı izle linki ve muhtemel ilk 11'ler haberimizde.

ALMANYA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Almanya Türkiye maçı, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve karşılaşma 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Almanya Türkiye maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak.

TRT 1 canlı yayını - Almanya Türkiye maçı canlı izle

ALMANYA TÜRKİYE 27. KEZ KARŞI KARŞIYA!

A Milli Futbol Takımı, Almanya ile 27. kez karşı karşıya gelecek
Türk Milli Takımı, 100 yıllık tarihinde 13 kez Batı Almanya, 5 kez Doğu Almanya, 8 kez de iki ülke arasındaki sınırların kaldırılmasının ardından birleşen Almanya ile karşılaştı.

A Milli Takım bu maçlarda 6 galibiyet, 15 yenilgi ve 5 beraberlik aldı.

A MİLLİLERİN 621. MAÇI

Ay-yıldızlılar, 100 yıllık tarihinde 340'ı resmi, 280'i özel toplam 620 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 241 galibiyet, 146 beraberlik ve 233 yenilgi yaşadı.

Milli takım, 264'ü deplasmanda, 272'si evinde, 84'ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 847 gol attı, kalesinde 885 gol gördü.

Bugüne kadar 91 farklı ülke milli takımıyla mücadele eden milliler, 620 karşılaşmanın 536'sını Avrupa, 34'ünü Asya, 24'ünü Afrika, 23'ünü Amerika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

ALMANYA-TÜRKİYE MUHTEMEL 11'LER

Almanya: Kevin Trapp, Henrichs, Hummels, Rüdiger, Raum, Kimmich, İlkay, Sane, Müller, Wirtz, Füllkrug.

Türkiye: Altay, Zeki, Samet, Çağlar, Rıdvan, Berat, Emre Akbaba, Barış, İrfan Can, Yusuf Sarı, Bertuğ.

Everton'a şok ceza! 10 puanı silindi G.Saray'dan TFF'ye flaş başvuru! Süper Kupa finali... MotoGP'de heyecan Katar'da devam edecek Sinner kazandı Djokovic yarı finale çıktı