"Traore Emre Belözoğlu'nu yumrukladı" 7-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası bomba iddia

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Süper Lig'in ilk yarısında oynanan ve Galatasaray'ın 7-0 kazandığı mücadelenin ardından Başakşehir'in yıldızı Bertrand Traore'nin Emre Belözoğlu'nu yumrukladığı öne sürüldü.

"Traore Emre Belözoğlu'nu yumrukladı" 7-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası bomba iddia

Süper Lig'in ilk yarısında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Başakşehir'i 7-0'lık skorla devirmişti.

"Traore Emre Belözoğlu'nu yumrukladı" 7-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası bomba iddia - Resim : 1

Tarihi hezimetin ardından Başakşehir soyunma odasının karıştığı iddia edildi. Aylar sonra ortaya çıkan iddiaya göre, Bertrand Traore soyunma odasında Emre Belözoğlu'nu yumrukladı.

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, sarı-kırmızılı takımın Başakşehir'in 1-0 yendiği mücadeleyi değerlendirirken, ligin ilk yarısında oynanan ve 7-0 biten müsabakayla ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

"Traore Emre Belözoğlu'nu yumrukladı" 7-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası bomba iddia - Resim : 2

"TRAORE SENİ YUMRUKLADI"
Traore'nin Belözoğlu'nu yumrukladığını söyleyen Çelikler şu ifadeleri kullandı: 7-0'lık Başakşehir maçının ardından oyuncularını sattı mı? Sattı. Soyunma odasında Hasan Ali Kaldırım'a 'bıdı bıdı' yaptın, adamı kovdurttun mu? Kovdurttun. Bertrand Traore sana vurdu mu kardeşim? Vurdu. Sen beni sabaha kadar yalanla. Traore'ye, Hasan Ali'yi, Epureanu'yu devre arası transfer döneminde gönderdin mi? Gönderdin.

"Traore Emre Belözoğlu'nu yumrukladı" 7-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası bomba iddia - Resim : 3
Başakşehir'de sezon başı Aston Villa'dan bir sezonluğuna kiralanan Traore'nin kiralık sözleşmesi devre arasında feshedilmişti.

Devre arasında Hasan Ali Kaldırım MKE Ankaragücü'ne, Epureanu ise Ümraniyespor'a gitmişti.

Galatasaray Başakşehir FK
Galatasaray'da bek operasyonu! Okan Buruk kararını verdi Roma Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sadece futbolda kazanmıyorlar! Winner Madrid Juventus Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?