Transferde Mourinho-Okan Buruk savaşı! Aynı yıldızın peşine düştüler

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray her dönem olduğu gibi yine transfer savaşına başladı. Jose Mourinho ile Okan Buruk, aynı orta sahaya talip oldular. İşte detaylar...

Transferde Mourinho-Okan Buruk savaşı! Aynı yıldızın peşine düştüler

Geçen yaz Zaha, Tete, Fred ve Szymanski transferlerinde karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bu transfer döneminde Pierre-Emile Hojbjerg derbisi bekliyor.

Danimarkalı 6 numarayı gündemine alan iki ezeli rakip, oyuncu için rekabete girdi. İşte perde arkasında yaşananlar.

Transferde Mourinho-Okan Buruk savaşı! Aynı yıldızın peşine düştüler - Resim : 1

ADI LİSTEDE İLK SIRADA

Fenerbahçe'nin başına geçen Jose Mourinho, Tottenham'dan eski öğrencisi Hojbjerg için olumlu rapor verdi ve sarı-lacivertliler harekete geçti.

Portekizli hocanın rakibi Okan Buruk da 28 yaşındaki orta sahayı kadrosunda görmek istiyor.
Galatasaray cephesi, orta saha transferinde Hojbjerg'i listenin üst sırasına yazdı ve hemen mali şartlarını araştırmaya başladı.

Transferde Mourinho-Okan Buruk savaşı! Aynı yıldızın peşine düştüler - Resim : 2

KONTRATINI UZATMADI

Tottenham'dan Davinson Sanchez'i transfer eden ve Tanguy Ndombele'yi kiralayan sarı kırmızılılar, iyi ilişkiler kurduğu İngiliz ekibini, Hojbjerg için ikna etmeye çalışacak.

Geçen sezon 39 maça çıkmasına rağmen toplam 1480 dakika süre alan tecrübeli oyuncu, Tottenham ile 2025 yılında bitecek sözleşmesini uzatmadı.

Transferde Mourinho-Okan Buruk savaşı! Aynı yıldızın peşine düştüler - Resim : 3

Galatasaray Fenerbahçe
EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye'nin maçı ne zaman? Filenin Sultanları maçı ne zaman, saat kaçta? İtalya, Arnavutluk'u mağlup etti Tuncay Şanlı'nın yeni takımı açıklandı