Transfer haberlerinin takip edilen ismi: Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fabrizio Romano ismi, transfer sezonu ile gündeme geldi. İtalyan gazeteci, transfer haberleri için yakından takip ediliyor. Ve Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor merak ediliyor. İşte gazeteci hakkındaki bilgiler...

Transfer haberlerinin takip edilen ismi: Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İtalyan spor gazetecisi olan Fabrizio Romano, transfer haberleri nedeniyle yakından takip ediliyor. Futbol dünyasındaki transfer haberleri ve gelişmeleri, sosyal medyadan duyuran isim internette merak konusu oldu. Peki, Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, nereli?

FABRIZIO ROMANO KİMDİR?

Fabrizio Romano, 21 Şubat 1993 Napoli'de doğdu. İtalyan futbol gazetecisi, Sky Sport Italy için çalıştı. 2022'de 30 Yaş Altı en etkili medya insanlarının yer aldığı Forbes 30 listesinde yer aldı.

Transfer haberlerinin takip edilen ismi: Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 1

MEŞHUR SLOGANI

Bir transfer anlaşmasını duyururken kullandığı " İşte başlıyoruz! " sloganını kullanmasıyla tanınıyor .

Milano'da Università Cattolica del Sacro Cuore'ye katıldı. Romano, İngiliz kulübü Watford'un bir destekçisidir.

İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve Portekizce biliyor.

Transfer haberlerinin takip edilen ismi: Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 2

ICARDI HABERİ İLE BAŞLAYAN KARİYERİ

Romano, lisede okurken 16 yaşında futbol hakkında yazmaya başladı. Bir futbol transfer muhabiri olarak kariyeri, 18 yaşındayken, o zamanki FC Barcelona oyuncusu Mauro Icardi ile ilgili olarak Barselona'daki bir İtalyan ajandan içeriden bilgi aldıktan sonra başladı.

19 yaşında Sky Sport İtalya'ya katıldı. Avrupa'nın her yerindeki kulüpler, acenteler ve aracılarla bağlantılar kurdu. Romano ayrıca The Guardian ve CBS Sports için muhabir olarak çalışıyor. Milano'da yaşıyor.

Transfer haberlerinin takip edilen ismi: Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 3

TRANSFER HABERLERİNİN GÜVENİLİR İSMİ

90min'e göre , spordaki transferle ilgili "en güvenilir" uzmanlardan biridir. İtibarı ve sosyal medyadaki takipçiliği nedeniyle birçok futbol kulübü ondan oyuncu duyuru videolarına katılmasını istedi.

kimdir
Özel davetle geldi 1 numarayı eledi Djokovic ve Sinner yarı finale çıktı G.Saray'ın yeni sol beki Angelino! Resmen açıklandı Fenerbahçe Kızılyıldız hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?