Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier şehre ayak bastı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Thomas Meunier, Trabzon'a ayak bastı. Her konuda anlaşma sağladığı öğrenilen futbolcunun, sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier şehre ayak bastı
  • Takımdaki eksik bölgelere takviye yapmak isteyen bordo-mavili yönetim, devre arası transfer döneminin sonlarına yaklaşılırken ilk transfer için harekete geçti. 
  • Trabzonspor, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'ta oynayan Thomas Meunier'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier şehre ayak bastı - Resim : 1

  • 32 yaşındaki sağ bek, bu akşam saat 19.30 sıralarında havayoluyla kente geldi. Özel uçakla kentte gelen ve Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı öğrenilen futbolcunun, sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. 
  • Öte yandan Trabzonspor’un bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 8 maça çıkan Thomas Meunier ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı da öğrenildi.

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier şehre ayak bastı - Resim : 2

KARİYERLİ BİR OYUNCU

  • Futbol kariyerinde Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmurd gibi yüksek profilli takımlarda oynayan Belçikalı oyuncu, milli formayı da 62 kez terletti.

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier şehre ayak bastı - Resim : 3

Melissa Vargas İstanbul'da Galatasaray Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? G.Saray'dan sakatlık açıklaması Dursun Özbek'e cevap