Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu TrezeguetFenerbahçe mücadelesini değerlendirdi

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği mücadelenin galibi Trabzonspor oldu. Karşılaşmayı değerlendiren Trezguet, "Fenerbahçe'ye hem gol attım. Hem de Fenerbahçe'ye karşı kazandık. Allah'a hamdolsun. Üç puanı kazandığımız için çok mutluyum." dedi.

Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu TrezeguetFenerbahçe mücadelesini değerlendirdi

Süper Lig'in 15. haftasında dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Akyazı'da oynanan maçı Trabzonspor, 2-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Maxi Gomez ve 90+10'da Trezeguet attı.

Trabzonspor'un Fenerbahçe karşılaşmasında ikinci golünü atan Mısırlı futbolcusu Trezeguet konuştu.

"ÜÇ PUANI KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Karşılaşmayı değerlendiren Trezguet, "Fenerbahçe'ye hem gol attım. Hem de Fenerbahçe'ye karşı kazandık. Allah'a hamdolsun. Üç puanı kazandığımız için çok mutluyum." dedi.

"BUGÜN SAHADA YALNIZ DEĞİLDİK"
Başarılı oyuncu ayrıca, "Bugün sahada yalnız değildik, taraftar her an yanımızdaydı. Benim golümden daha önemli olan şey takımın kazanması ve taraftarımızı evlerine mutlu göndermek." ifadelerini kullandı.

Fırtına Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti Rusya UEFA'dan ayrılıyor! Semih Saygıner'den bir şampiyonluk daha! Alperen Şengün, NBA'da fırtına gibi esiyor!