Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz nasıl izlenir?

Trabzonspor ile Ümraniyespor, Süper Lig 24. haftasında karşı karşıya geliyor. Deprem nedeniyle verilen ara sonrasında Süper Lig'de Trabzonspor, Ümraniyespor'u konuk ediyor. Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz nasıl izlenir detayları haberimizde. Peki, Trabzonspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz nasıl izlenir?

Süper Lig 24. haftasında Trabzonspor, Ümraniyespor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 38 puanla altıncı sırada. Ümraniyespor ise 15 puanı var ve son sırada yer alıyor. Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz yayınlanacak. Peki, Trabzonspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz nasıl izlenir? İşte maçın canlı yayın bilgisi ve muhtemel ilk 11'ler...

TRABZONSPOR ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü sahasında HangiKredi Ümraniyespor'u konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz nasıl izlenir anlatımı aşağıdaki ilgili haberde.

TRABZONSPOR EVİNDE KAYBETMİYOR

Bordo-mavili takım, en son 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği karşılaşmadan sonra 725 günlük sürede iç sahada mağlup olmadı.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı ile sahasında oynadığı son 36 maçta 24 galibiyet, 12 beraberlik elde etti.

ÜMRANİYESPOR'DA İKİ OYUNCU KART SINIRINDA

İstanbul temsilcisinde tecrübeli stoper Tomislav Glumac ve sol kanat oyuncusu Valentin Gheorghe kart sınırındaki isimler. Bu futbolcular, Trabzon deplasmanında kart görmesi durumunda 2 hafta sonra deplasmanda oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR ÜMRANİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ:

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Trezeguet, Gomez.

Ümraniyespor: Orkun, Mustafa, Onur, Epureanu, Glumac, Gheorghe, Sackey, Oğuz, Umut, Geraldo, Kayode.

Süper Lig Trabzonspor
Kayserispor Fenerbahçe maçı şifresiz nasıl izlenir? İstanbul 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası heyecanı Messi'yi tehdit ettiler Ali Koç'tan taraftar yasağına tepki