Trabzonspor ile Samsunspor, on yıl sonra kupada karşılaşıyor!

Trabzonspor, ZTK 5. eleme turunda Samsunspor'u konuk ediyor. Dünya Kupasının sona ermesi ile tek maç eleme usülü ile oynanacak Trabzonspor - Samsunspor maç yayın saati ve kanalı merak ediliyor. Peki, Trabzonspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Samsunspor, on yıl sonra kupada karşılaşıyor!

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda Trabzonspor ile Yılport Samsunspor karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası nedeniyle verilen ara sona erdi ve gözler Ziraat Türkiye Kupası maçlarına çevrildi. İşte ZTK 5. tur Trabzonspor - Samsunspor maçına dair detaylar...

TRABZONSPOR - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda, Yılport Samsunspor'u konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve A Spor'da canlı yayınlanacak. Maçta hakem Kadir Sağlam görev yapacak.

TRABZONSPOR'UN EKSİKLERİ

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Stefano Denswil, Serkan Asan, Dorukhan Toköz forma giyemeyecek, Visca'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Sakatlığı düzelen Bruno Peres ise lisansı olmadığı için takımda yer alamayacak.

10 YIL SONRA İLK KEZ KARŞILAŞIYORLAR!

Trabzonspor ile Samsunspor, on yıl aradan sonra karşılaşıyorlar. Son olarak 2012'de oynanan maçtan Trabzonspor 4-0 galip ayrılmıştı.


Beşiktaş'ın kupada konuğu Şanlıurfaspor Fenerbahçe'de kontrat krizi Kimlere hakkını helal etmiyor? Erman Toroğlu: 'VAR'da ne tezgahlar döndü, ben biliyorum