Trabzonspor Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Avrupa Ligi maçı şifresiz mi?

Trabzonspor, Rapid Wien ile Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında karşılaşacak. Bordo mavililer, evinde oynayacağı ilk maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Peki, Trabzonspor Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Trabzonspor Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Avrupa Ligi maçı şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'un konuğu Avusturya'nın Rapid Wien takımı. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Rapid Wien karşısında saha ve taraftar avantajını kullanarak iyi bir skor almak istiyor. Peki, Trabzonspor Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TRABZONSPOR RAPID WIEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda bu akşam Avusturya'nın Rapid Wien takımını konuk edecek. Papara Park'ta saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardımcılığını Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR, AVRUPA'DA 152. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile sahasında karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 152. maçını oynayacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 151 maçta 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 193 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 205 gol gördü.

Trabzonspor, ilk olarak 1976-77 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 30, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 95, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12, UEFA Intertoto Kupası'nda 8 ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 6 maç oynadı.

TRABZONSPOR - RAPID WIEN MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

UEFA listesine eklenen yeni transferler Okay Yokuşlu ve Stefan Savic, Rapid Wien maçının kadrosunda yer alabilecek.

Karadeniz ekibinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor: Uğurcan, Pedro, Savic, Mendy, Barisic, Lundstram, Ozan, Cihan, Trezeguet, Visca, Draguş

R. Wien: Hedl, Bolla, Cvetkovic, Yao, Auer, Grgic, Sangare, Seidl, Jansson, Burgstaller, Beljo

Süper Lig sezon perdesi açılıyor! İşte ilk haftanın programı Süper Lig'de ilk haftanın hakemleri belli oldu Olimpiyatlarda bugün hangi yarışmacımız hangi dalda saat kaçta yarışacak? Filenin Sultanları Paris 2024’te final için sahaya çıkıyor