Trabzonspor, RAMS Başakşehir İçin Hazırlıklarını Tamamlıyor

Trabzonspor, RAMS Başakşehir ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman detayları haberimizde.

Trabzonspor, RAMS Başakşehir İçin Hazırlıklarını Tamamlıyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Bu önemli maç için hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer, antrenmanlarına devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş Yönetiminde Antrenman

Takım, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda çeşitli oyun çalışmaları yaptı. Isınmanın ardından, futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdiler.

Oyun Çalışmaları ve İlerleyen Günler

Antrenmanın sonunda 1'e 1, 2'ye 2 ve 3'e 3 oyunlarla idman sona erdi. Trabzonspor, bir günlük bir iznin ardından RAMS Başakşehir karşılaşması için hazırlıklarını kaldığı yerden devam ettirecek.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü sahasında RAMS Başakşehir...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü sahasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Trabzonsporlu futbolcular Muhammet Cham (önde) ve Umut Güneş (arkada) de yer aldı.

Kano Fest 2024: Su tutkunlarının buluşma noktası Milli Takım'da 2 isim kadrodan çıkarıldı Birgül Erken'den ikinci Türkiye rekoru MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nda Kocaeli Heyecanı