Trabzonspor - Giresunspor maçı saat kaçta?

Trabzonspor ile Giresunspor, Süper Lig 17. haftasında karşılaşıyor. Yedinci sıradaki Trabzonspor ile 11. sıradaki Giresunspor arasındaki maç öncesinde muhtemel ilk onbirler, canlı yayın kanalı ve maçın başlama saati merak ediliyor. Peki, Trabzonspor - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor - Giresunspor maçı saat kaçta?

Süper Lig 17. haftasında Trabzonspor, Giresunspor'u konuk edecek. Geçen hafta Karagümrük'e 4-1 mağlup olan bordo mavililer, 3 puanı alarak moral bulmak istiyor. Konuk takımda da hedef üç puan. Trabzonspor - Giresunspor maçı muhtemel ilk onbiri, yayın saati ve maça dair detaylar haberimizde.

TRABZONSPOR - GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Giresunspor maçı, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

TRABZONSPOR'DA 4 FUTBOLCUNUN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

Karadeniz ekibinde, Edin Visca, Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan'ın sakatlıkları sürüyor. Marc Bartra ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

GİRESUNSPOR İDDİALI

Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, deplasmandan kazanarak dönmek istediklerini belirtti.

Keleş, önlerinde Trabzonspor maçı olduğunu anımsatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Trabzonspor'un kadro kalitesi belli, geçen sezonun şampiyonu. İyi bir takıma karşı oynayacağız, zor bir maç olacak ama dostluk çerçevesinde bir maç olacaktır. İkili ilişkilerimiz çok iyi. Kazanmak istiyoruz, iyi gidişatımızı devam ettirmek istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz, şu ana kadar büyük maçlarda iyi oynadılar. Orada da iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum. İyi bir oyunla üç puanı kazanıp dönmek istiyoruz."

TRABZONSPOR - GİRESUNSPOR MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Gbamin, Vitor Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Djaniny, Trezeguet, Gomez.

Giresunspor: Onurcan, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Eguskiza, Mejia, Görkem, Bajic, Serginho, Kuwas.

7 gollü maçta Barça turladı Daçka Portekiz'de avantajı kaptı Inter lider Napoli'yi tek golle geçti Gomis'in golü hediye