TS - FB maçı şifresiz nasıl izlenir?

Süper Lig 15. haftanın en önemli karşılaşması Trabzonspor - Fenerbahçe maçı. Halil Umut Meler'in yöneteceği dev maç öncesinde Trabzonspor Fenerbahçe maçı yayın saati, kanalı merak ediliyor. Peki, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TS - FB maçı şifresiz nasıl izlenir?

TS - FB maçı şifresiz nasıl izlenir?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Trabzonspor, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Dünya Kupası arası sonrasında Fenerbahçe, liderliğini sürdürmek isterken Trabzonspor aradaki altı puan farkını düşürmenin peşinde. Trabzonspor - Fenerbahçe şifresiz nasıl izlenir, maçın yayın saati ve kanalı hakkındaki bilgiler...

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

24 Aralık Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmayı beIN Media'nın yeni platformu TOD ile ücretsiz, şifresiz izleyebilirsiniz.

TRABZONSPOR'DA 3 EKSİK

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Stefano Denswil, Serkan Asan, Dorukhan Toköz bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı düzelen Bruno Peres ise lisansı olmadığı için takımda yer alamayacak.

TRABZONSPOR, SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR!

Bordo mavili takım, sahasında en son Alanyaspor'a 2021'de yenilmiş ve sonrasındaki 31 lig maçta mağlup olmadı. Bu hafta Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçta da seriyi sürdürmek ve aynı zamanda rakibi ile arasındaki puan farkını düşürmek istiyor.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Fenerbahçe, Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan antrenman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma, koordinasyon hareketleriyle devam eden idman çabukluk çalışmalarının ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Avrupa devleri Jude Bellingham'ı istiyor! Fenerbahçe, Obradovic'li Partizan'a kaybetti Cimbom son dakikalarda turladı Muslera'nın cezası nerede verilecek?